Guide: Sådan bliver du en succesrig oddser - oddsprofit.dk

Guide: Sådan vinder du på dine odds! Læs vores gratis guide

Hvordan lærer man at vinde på sine odds?

De fleste af os har før læst om den succesrig spillefugl, der på et splitsekund vandt den store gevinst og grinede hele vejen ned til banken. 

Sandheden er dog noget mere nuanceret og det at blive succesrig i kampen mod bookmakeren, er lang fra nemt. Hvis du har besluttet dig for at blive en dygtig oddser, så vil vi i det følgende forsøge at give et par tips og tricks med på vejen. 

Det er vigtigt at forstå grundprincipperne omkring at oddse, inden du kaster dig ud i det. Hvis du vil opnå langvarig succes i spillet mod bookmakerne, så kræver det viden, ekstrem hård disciplin og statistisk bevidsthed. 

Det kan lyde kompliceret og derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej. 

Hvem er OddsProfit? 

Siden år 2016, har vi hos OddsProfit forsøgt at samle et hold af Nordens absolut dygtigste oddsere. Et af de store spørgsmål vi satte os selv var ganske enkelt om det overhovedet var muligt at slå bookmakerne? 

I en lang række år har de helt store spiludbydere som fx Bet365, Unibet, Betfair og DanskeSpil præsenteret det ene store overskud efter det andet. Det beviser altså at langt de fleste oddsere, taber penge. 

Vores målsætning var altså helt fra start at finde de eksperter, oddsere, spillefugle – kært barn har mange navne – der beviseligt kunne slå bookmakerne. 

Kan man vinde over bookmakerne? 

Det helt store spørgsmål for mange er om det er muligt! Findes der rent faktisk nogen der evner at hive et overskud ud og slå bookmakerne…? Svaret er, ja! ✅

Der findes eksperter, forretningsmænd og private der på hver sin måde har fundet formlen til at vinde over bookmakerne. Nogle af dem har vi været så heldige at møde og kunne lære rigtig meget fra. 

Hvis man går med tanker om at lære at blive en professionel oddser, så er der flere begreber, viden og teori man skal være klar over inden man kaster sig ud i kampen mod bookmakerne. Først og fremmest er det vigtigt at vide at bookmakerne – på hver deres metode – gør hvad de kan og må for ikke at tabe til dig. Ofte sker der det at hvis du over en længere periode har success med dine spiltips, så bliver du limiteret – måske helt udelukket af bookmakeren. ¨

Betyder det så at man ikke kan vinde på fair vis? Nej, ikke helt. For selvom bookmakerne har deres metoder til at undgå store tab, så er der flere forskellige metoder til at få succes på betting – også af den langvarige slags. 

I det følgende vil jeg komme med flere forskellige nøglepunkter til at få langvarig success på betting. En vigtig ting hvis man langvarigt vil vinde over bookmakeren er at gøre det på den “rigtige måde”. Hvad der menes med dette, kan du læse mere om længere nede på siden.  

 

Guide: disse begreber skal du lære at kende

Hvordan kan du vinde på oddset?

Jeg vil i dette afsnit komme ind på flere forskellige metoder og konkrete eksempler – nogle “nemmere” end andre – til at kunne vinde på oddset. Der er rigtig mange ting der påvirker om man  i sidste ende bliver en succesfuld oddser, men i det følgende vil jeg forsøge at give dig nogle rigtig gode råd. 

Gør bare brug af en bookmaker velkomostbonus, men sørg nu for at at læs kravene først. 

Du skal ikke lade dig skræmme af “gode tilbud” om velkomstbonus fra bookmakerne. Faktisk kan det være en glimrende hjælp til at komme godt igang med at vinde. 

Lad mig komme med et konkret eksempel på hvorfor du kan drage fordel af at indløse en velkomstbonus. 

1. Du indsætter 550kr hos betfair og gør i den forbindelse brug af deres risikofrie væddemål på op til 550kr.

2. Hos Unibet indsætter du også 550kr dog uden at gøre brug af en bonus. Det betyder at du lige nu har 1.100,00 kr. stående hos betfair (hvoraf de 550kr er risikofrie). 

3. Placer dit spil på et væddemål med kun to mulige udfald. Et eksempel på dette kan være spil på over/under 2,5 mål i en fodboldkamp. 

4. Fordel dine indsatser på denne måde: Kr. 550,00 (risikofrit) via betfair på under 2,5 mål til odds 1.85 og kr. 500 via Unibet på over 2,5 mål til odds 1.90. 

5. Regnestykket er nu at du kun har placeret i alt kr. 500 kr af dine egne penge og uanset resultatet er du sikker på at få 550 kr tilbage igen. Skulle der komme over 2,5 mål i kampen ender du på 950kr. 

6. Lad os antage at du – med lidt held – ender med gevinst hos Unibet på 950kr. Så har du stadigvæk 1.100,00 hos betfair og nu 950kr. 

 

Vælg den rigtige strategi

Udbudet af væddemål har aldrig været større end det er i dag. Det betyder at du hurtigt kan blive fristet af bookmakere til at placere et væddemål, på en kamp du ellers ikke har meget kendskab til. Du skal derfor være ekstremt disciplineret og vælge dine bets omhyggeligt!

Derudover er det vigtigt, at du altid undersøger dine bets grundigt. Du kan kun slå bookmakerne, hvis du researcher grundigt før, at du spiller. Bookmakerne sidder på en enorm mængde viden og har meget avancerede algoritmer, og dem slår du ikke med højrehåndsarbejde. 

Hvis du for eksempel skal spille på en Brøndby kamp, bør du undersøge de to holds skadessituationer, deres nylige form, statistik om udebane og hjemmebane samt selvfølgelig vurdere deres styrkeforhold. Det er meget arbejde, og det er ikke let at slå bookmakerne, men det kan lade sig gøre, hvis du er grundig. 

Giv dig selv nogle klare retningslinjer for hvordan du skal oddse. I den forbindelse  kan det være en fordel at kende til de følgende begreber.

Du bør altid sætte dig selv nogle klare retningslinjer for hvor meget du har lyst til at investere. Derudover er du nødt til hele tiden at holde overblik over dine resultater. Vi anbefaler dig at bruge et nemt regnskabsprogram, der hele tiden giver dig et overblik over dine resultater på oddset.

Bankroll – hvor meget har du med fuld ansvarlighed lyst til at investere?

Vi kan ikke gentage det nok gange, med de vise ord er altså at “betting er et marathon – ikke en sprint”.  Du er nødt til at holde hovedet koldt. Hvis din bankroll (samlede indskud på en spilkonto) er på kr. 5.000,00 , så stil dig selv nogle helt klare retningslinjer om hvilket beløb du maksimalt er villig til at satse på hvert væddemål.

En bankroll svarer altså til det belb du som spiller villig til at spille for. Det er dog de færreste spillere der vælger at indbetale hele sin bankroll ad en omgang til spillekontoen hos bookmakeren, de fleste vælger at anvende sin bankkonto eller e-wallet som et depot. Dette er helt op til den enkelte.

Når man har fastsat en bankroll på fx 5.000,00 kan man med fordel systematisere sine indsatser. En måde at gøre dette på er via de såkaldte units. Langt de fleste sportsbetting strategier anbefaler at man satser mellem 1-5% af sin bankroll ved sine væddemål.

En generel forståelse er derfor at 1 unit = 1 % af din bankroll. I dette tilfælde betyder det altså at man ved at placere 1 unit satser kr. 50,00.

At indeksere sine indsatser i units fra 1-5 (eller 1-10) er altså samtidig en måde at kvantificere hvor meget “værdi” det enkelte væddemål – efter din vurdering – har. Man kan spørge sig selv: Har dette væddemål i min optik rigtig meget værdi på baggrund af min analyse? Hvis ja, kan man forøge sin indsats til et højere antal units

Hvis du vælger at placere et væddemål med et indskud på 5 units, ville dette svare til et beløb på kr. 250,00 i forhold til en bankroll på kr. 5.000,00. Med andre ord er et sådan spil altså det maksimale du vil investere i et enkelt væddemål.

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf