Anbefalede bookmakere

Bookmakeroversigt

Bookmaker

Anmeldelse
5/5 stjerner

Tilbagebetaling
93,7%

Bonus
Op til kr. 1.000,00 (+18 år)

Anmeldelse
5/5 stjerner

Tilbagebetaling
92,8 %

Bonus
Op til kr. 500,00 (+18 år)

Anmeldelse
4/5 stjerner

Tilbagebetaling
92,6 %

Bonus
Op til kr. 1.000,00 (+18 år)

Anmeldelse
4/5 stjerner

Tilbagebetaling
91,4 %

Bonus
Op til kr. 1.000,00 (+18 år)

Anmeldelse
3/5

Tilbagebetaling
90,2 %

Bonus
Op til kr. 600,- i risikofrit spil.

Bookmaker

Anmeldelse

Tilbagebetaling

Tilbud

Max. Bonus

5/5 stjerner

94,1 %

Op til kr. 1.000,00 i gratis spil. Brug koden: ZSKW02

5/5 stjerner

94,2 %

Op til kr. 500,00

4/5 stjerner

95,1%

Op til kr. 1.000,00

4/5 stjerner

 94,4%

Op til kr. 1.000,00

3/5 stjerner

93,9%

Op til kr. 500,00 i risikofrit spil

Guide: Sådan vinder du over bookmakerne

Start med at gøre brug af din bonus!

En af de klassiske fejl som vi ofte ser fra spillere, er at de ikke vælger at gøre brug af disse bonusser. Folk tænker måske at det er svært at få dem udbetalt igen, eller at gennemspilskravene er for store. Sandheden er… Bookmakerne med en dansk spillelicens har (heldigvis) fået helt gennemsigtige krav for disse bonusser som de tilbyder deres nye brugere. 

Det betyder ganske enkelt, at det aldrig har været nemmere at forvandle bonussen til en udbetaling. Vi har flere tips og tricks til hvordan du gennemspiller din bonus bedst muligt og derved sikrer dig profit. Det kan du læse meget mere om her.

Fejl du ikke må lave…

Mange danskere smider hvert år rigtigt mange penge væk på odds – men vil du ikke gerne undgå at blive en af dem? 

Vi er her i hvert fald for at fortælle dig hvordan du spiller smart og derved vinder mest muligt. Hvis du vil opnå succes med betting kommer du ikke sovende til det. Det kræver arbejde og hygge-mentaliteten omkring det, skal derfor lægges på hylden. Når dette er sagt skal det dog lige hurtigt siges, at du sagtens kan tjene store penge hurtigt ved at have en løs holdning til betting. Men, hvis du ønsker et langvarigt overskud, har vi en reel mængde tips og tricks til hvordan du omlægger hele din oddsstrategi! 

Tip nr. 1:
Første skridt på vejen er først og fremmest at oprette en form for regnskabsoversigt – du kan med fordel bruge Excel til dette. 

Grunden til dette er, at du via en regnskabsoversigt får overblik over hvad du taber flest penge på og hvad du vinder flest penge på. Du har altså her en mulighed for at anlysere og evaluere din spillestil.  

Tip nr. 2: 
Gør brug af spilforslag fra eksperter. 

Hos www.oddsprofit.dk får du spilforslag hver dag fra nogle af nordens mest succesfulde oddsere. Disse eksperter er altid opdateret på relevante nyheder, analyser og seneste nyheder fra sportverden (de har altså gjort alt forarbejdet for dig). Disse spileksperter står klar til at hjælpe og vejlede dig med daglige spilforslag samt live-sessioner. De gør brug af en strategi som er opbygget omkring princippet om at skabe en samlet profit ved udgangen af hver måned for alle (+18) som modtager rådgivning på siden. 

Tip nr. 3:
Opret flere spilkonti. 
Simpelt – Jo højere odds man rammer, jo højere overskud.
Derfor er det altså en kæmpe fordel at gøre brug af flere bookmakere af gangen, så du kan navigere rundt i de forskellige odds og derved finde de højeste. Selvom det ikke drejer sig om de helt store forskelle, løber det til sidst op i mange penge. Husk dog på at nogle bookmakere gør brug af samme odds, så her er der ingen grund til at købe adgang til dem alle! 
 
Tip nr. 4:
Gør brug af de bonusser og kampagner som bookmakerne sender ud!
Forhold dig dog en smule kritisk til disse og læs reglerne igennem først.

Og husk – tænk langsigtet! Det er der de store summer ligger.