dagens-kamp - oddsprofit.dk

LÆR AF MARKEDETS BEDSTE ODDSERE - ANALYSER, DATA, VIDEN OG STATISTIK

Ekspert HK: Vild lørdags spiltip skal sikre gevinst på 23.744,00 kroner!

Vi lever af at slå bookmakerne. Vi har samlet nogle af landets dygtigste – og mest vindende oddsere! Læs analysen og få adgang til dagens kupon herunder. 

I dag
15:00

This page is not affiliated or sponsored in any way by Facebook or tik tok. All content is for educational use only and not financial advise

Over +1100 glade medlemmer│Profit maj: 22.492,23 kr.│Hitrate: 62.37%

💰 SÅDAN KAN DU VINDE 23.744,00 KR I DAG! 💰

Ekspert har analyseret dagens kampe og fundet frem til dette odds 395.00 systemspil, som i dag bør sikre gevinst på 23.744,00 kroner! Eksperten har samlet 5 spiltips, som blandt andet er på Premier League og Superligaen! 

Midtjylland skal en tur til hovedstaden, hvor de skal møde de bomstærke Københavnere som virkeligt har gjort det enormt godt på det sidste! De kommer fra en vanvittig kamp imod Brøndby, som de vandt 3-2 i de sidste minutter af kampen! Kan FC Midtjylland hamle op med hovedstadsklubben?

Den anerkendte sportsoddser “HK” har til dagens kampe gode mavefornemmelser! Han har vundet denne type kupon utallige gange og i dag skal ikke være anerledes! Er du klar til at vinde 23.744,00 kroner?

Det er vores som sagt vores ekspert, der har fundet dagens spilforslag. Er du allerede medlem kan du se kuponen ved at logge ind på hjemmesiden > spilforslag.

Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores statistik-bank og deltage i vores live sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. Vores udgangspunkt er, at alle kan lære at oddse, hvis de blot starter med at investere deres tid på det.

Vores rådgivere har fulgt branchen med en professionel tilgang i årevis.

NB. Det kræver en prøveperiode at få adgang til dagens spilforslag.

*Bemærk at en prøveperiode gælder i op til 4 dage. Du skal , hvis du ikke ønsker at betale for vores medlemskab på kr. 249/måned, afmelde dig inden udløb via vores e-mail

Vil du lære at oddse? Så grib muligheden og opret et medlemskab.  Som medlem får du: ✅ Læring om at oddse ✅ Løbende sparring og inspiration ✅ Adgang til eksperter ✅ Spilforslag direkte på din telefon. 

 

Sådan er det gået vores professionelle oddsere i denne måned:

Jonas Mortensen

Jonas: kr. 1.760,00

+

Valuebet

Valuebet: kr. 2.724,09

+

Jan Tauer

Jan: kr. 10.383,05

+

Simon Winther

Simon: kr. 2.300,00

+

Mark Sahlgreen

Mark: kr. 9.780,18

+

En prøveperiode koster 1,00 kr og giver dig adgang i op til 4 dage, bemærk at afmeldes din prøveperiode ikke i denne periode, fortsætter dit medlemskab til kr 249,00 /30 dage.

Vores eksperter sikrer dig de bedste spiltips

Eksperterne har et nyt værktøj i kampen mod spiludbyderne – og det kan ses i deres performance!
Se hvordan de klarer sig herunder og hvorfor det er NU at du skal med på vognen.

Seneste resultater

Profit (DKK)

Denne måned

DKK 0.00

nan%

Denne måned

%

nan%

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf