dagens-kamp - oddsprofit.dk

LÆR AF MARKEDETS BEDSTE ODDSERE - ANALYSER, DATA, VIDEN OG STATISTIK

Ekspert: Dagens system kan sikre dig en gevinst på 144.585,00 kr.

08. maj
16:15

Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores analytiske værktøjer og deltage i vores live sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. Vil du se hvilket spilforslag du bør spille med på og lære fra markedets bedste eksperter, så bliv medlem.

08. maj
16:15

"Vores double til odds 45.0 gik sikkert hjem! Her er dagens anbefaling, der ifølge vores analyse kan give en gevinst på 144.585,00 kr.!

Der var gevinst på vores double senest til odds 45.57! Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at lære om markedet. 

Læs artiklen: Sådan blev jeg proffessionel oddser

Nu tester vi et nyt hollandsk datacenter, der menter at have knækket koden på ‘systemspil’. Vil du med de næste 10 dage? Så opret en bruger nu. 

Det blev til et kæmpe win sidst, da vores double odds 45.57 gik hjem. Du kan se kuponen herunder. Der virker som om at bookmakerne ikke er klar over at der igen er fans på stadions. Det mener vi at kunne udnytte. Dagens spilforslag kan give en gevinst på kr. 2.285,00!

Du kan se kuponen ved at oprette en prøvperiode på op til 10 dage*.

Når du er medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores statistik-bank og deltage i vores live sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. 

Vores udgangspunkt er, at alle kan lære at oddse, hvis de blot starter med at investere deres tid på det.

Vores rådgivere har fulgt branchen med en professionel tilgang i årevis. De har bevist overfor vores medlemmer at der kan skabes overskud gennem betting.

*Bemærk at en prøveperiode gælder i op til 10 dage. Du skal , hvis du ikke ønsker at betale for vores medlemskab på kr. 249/måned, afmelde dig inden udløb via vores livechat eller e-mail.kan

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Kamp
FC Barcelona – Atl. Madrid

Turnering
Spanien, La liga

Sikkerhed
2 ud af 3 stjerner 

Vil du lære at oddse? Så grib muligheden og opret et medlemskab.  Som medlem får du: ✅ Læring om at oddse ✅ Løbende sparring og inspiration ✅ Adgang til eksperter ✅ Spilforslag direkte på din telefon. 

 

Sådan er det gået vores professionelle oddsere i sidste måned:

Jonas Mortensen

Jonas: kr. 13.545,50

+

Valuebet

Valuebet: kr. 14.647,00

+

Jan Tauer

Jan: kr. 3.318,00

+

Mark Sahlgreen

Mark: kr. 14.004,00

+

En prøveperiode koster 1,00 kr og giver dig adgang i op til 10 dage, bemærk at afmeldes din prøveperiode ikke i denne periode, fortsætter dit medlemskab til kr 249,00 /30 dage.

Vores eksperter sikrer dig de bedste spiltips

Eksperterne har et nyt værktøj i kampen mod spiludbyderne – og det kan ses i deres performance!
Se hvordan de klarer sig herunder og hvorfor det er NU at du skal med på vognen.

Seneste resultater

Profit (DKK)

Denne måned

DKK 2,106.96

9.29%

Denne måned

54.17%

-5.86%

OSP Group IVS
Gothersgade 21, 2
1123 København K
info@oddsprofit.dk

CVR: 36969059

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf