Danmark kommer på overarbejde mod England

Læste du min optakt til kvartfinalerne? Det håber jeg næsten du gjorde, alene fordi du så ikke bliver chokeret over hvilke hold der nu er i semifinalen. Jeg ramte nemlig rigtigt med fire ud af fire hold, og vi har nu netop det scenarie jeg talte om med Italien, Spanien, England og Danmark i semifinalerne til dette års EM.

Se hvilket odds 141.0 vores ekspert har fundet til England – Danmark

Det er altså ganske stærkt af Danmark at stå blandt disse tre andre nationer, og nu er man blot to sejre fra en eventuel EM-titel. Men som jeg også skrev i mit seneste indlæg, tror jeg faktisk at semifinalen bliver endestationen for Danmark. Desværre. Englænderne er simpelthen for stærke, og jeg vil give tre årsager til at dette bliver tilfældet:

1) England holder kampene i et jerngreb. Jerngreb? Ja, ganske enkelt. Deres seneste 11 landskampe vidner om dette, hvor man kun har lukket et enkelt mål ind, alt i mens man har vundet 10 sejre og blot spillet en enkelt uafgjort. England defensiv er simpelthen så stærk, og jeg tror virkelig at både Damsgaard, Dolberg og Braithwaite får det svært mod Stones, Maguire og co.

2) De har for meget offensiv kvalitet. Nu sad jeg og så hele Englands kamp i går, og jeg synes de var meget skræmmende. Ikke fordi de væltede sig i chancer på sådan en Manchester City-måde, mere fordi de styrede kampen fra start til slut og bare jagtede næste mål på ægte Bayern München-manér. Kane der nu har fået hul på bylden, Sancho, Sterling, Mount, Rashford… Der er så meget kvalitet hos de englændere, og jeg frygter lidt hvordan deres forreste tre kan gøre ondt på Kjær, AC og Vestergaard. Det er jo ret beset første gang vi står overfor verdensklasse siden Lukaku og De Bruyne. Og dér så vi hvordan dét gik…

3) Wembley. Vi spiller på Wembley, hvor englænderne får en masse opbakning, mens danskerne ikke får lov at rejse ind i landet. Det må alt andet lige, gøre en kæmpe forskel i kampen. Jeg ville meget gerne have set den kamp i parken, og så havde min favoritvurdering også været mere lige.

Alle disse ovenstående ting gør mig desværre lidt pessimistisk inden vores møde med englænderne, men jeg håber meget, at danskerne ENDNU engang kan overraske. Men jeg tror det bliver svært.

Vil du med på vores henze-challenge? Fra 100 til 1.000.000,00 kroner på 97 steps!

Jeg kommer løbende til at smide spilforslag op til kampen inde på oddsprofit, i takt med at bookmakerne åbner for deres spil til kampen. God kamp!

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!