Jacob Hansen, professionel oddser :

Jacob Hansen, professionel oddser :

"Så nemt kan du gå fra 100kr til en million i gevinst"

Jeg begyndte for et stykke tid siden at studere princippet omkring at ramme et ekstremt lavt odds mange gange i træk. 

På den måde bygger vi en bankroll op langsomt og ender forhåbentligt et pænt stykke over hundrede tusinder kroner”.

Mød Jacob Hansen

Jacob Hansen er muligvis det mest anerkendte navn i den danske spilbranche. Grunden er simpel: Jacob er en af de mest succesfulde professionelle oddsere i Danmark.

Du har muligvis set Jacob på et af følgende medier før: Premier League studiet på 6’eren , Tipsbladet, EkstraBladet eller MetroExpress.

I dag starter han systematisk med et bevise sit værd. Eksperten vil nemlig vise dig hvordan man går fra 100kr til én million.“Jeg vil ramme 97 gange i træk på et odds 1.10. Så står vi tilbage med 1,0 mio i gevinst.”

Jacob har brugt de seneste 15 år på at samle viden, ekspertise og evner der gør det muligt – på den lange bane – at vinde over bookmakerne. 

Senest har han arbejdet hos  udbyderen Unibet og nu er det ham en fornøjelse at sætte sig på den anden side af bordet og spille mod deres odds.

Mulig profit : 1.000.000 kr.

System: Henze-challenge

Er du klar til at vinde rigtig store penge?

Se præsentationen af det såkaldte Henze-system.

"Jeg blev en del af OddsProfit, og nu har jeg besluttet mig for at bevise mine evner overfor de mere end 7.000 medlemmer"

Vi starter på kr. 100 og spiller dette odds 1.10 så indløser vi kr. 110,00 senere. Det system gentager vi 97 gange og så har du en million. Hvis du har lyst at følge mit system og se mine spilforslag, så tilbyder jeg dig lige nu en prøveperiode i 10 dage uden bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer for kun 1kr.

Mange har spurgt mig hvorfor jeg deler ud af min viden og ikke bare “nøjes” med at vinde selv. 

Svaret er ret enkelt: Jeg har lige så stor glæde ved at hjælpe andre som jeg har ved at vinde selv. Derudover vil jeg gerne være med til at kaste et mere positivt lys over denne verden.