bookmakere - vælg din velkomstbonus - oddsprofit.dk

Vælg din bookmaker her

Vælg en eller flere bookmaker tilbud

Bookmaker

Anmeldelse
5/5 stjerner

Din kode
FEO219

Bonus
Kroner 550,00 i et risikofrit væddemål

Anmeldelse
5/5 stjerner

Tilbagebetaling
92,8 %

Bonus
Op til kr. 500,00 (+18 år)

Anmeldelse
4/5 stjerner

Tilbagebetaling
92,6 %

Bonus
Op til kr. 1.000,00 (+18 år)

Anmeldelse
4/5 stjerner

Tilbagebetaling
91,4 %

Bonus
Op til kr. 1.000,00 (+18 år)

Anmeldelse
3/5

Tilbagebetaling
90,2 %

Bonus
Op til kr. 600,- i risikofrit spil.

Bookmaker

Anmeldelse

Din bonus kode

Tilbud

Max. Bonus

5/5 stjerner

FEO219

Få et risikofrit væddemål på kr. 550,00 til betfair spillebørs

5/5 stjerner

OD219

Op til kr. 500,00

4/5 stjerner

OD219

Op til kr. 1.000,00

4/5 stjerner

 OD219

Op til kr. 1.000,00

3/5 stjerner

Op til kr. 500,00 i risikofrit spil

Start med at gøre brug af din velkomstbonus!

En af de klassiske fejl som vi ofte ser fra spillere, er at de ikke vælger at gøre brug af disse velkomst tilbud fra bookmakerne. 

Du tænker måske at det er svært at få dem udbetalt igen, eller at gennemspilskravene er for store. Sandheden er… Bookmakerne med en dansk spillelicens (heldigvis) har fået helt gennemsigtige krav for disse bonusser som de tilbyder deres nye brugere. 

Det betyder ganske enkelt, at det aldrig har været nemmere at forvandle bonussen til en udbetaling. Vi har flere tips og tricks til hvordan du gennemspiller din bonus bedst muligt og derved sikrer dig profit. Det kan du læse meget mere om herunder.

Fejl du ikke må lave…

Mange danskere smider hvert år rigtigt mange penge væk på odds – men vores klare mission er at du skal opleve det modsatte! 

Vi er her i hvert fald for at fortælle dig hvordan du spiller klogt og derved vinder mest muligt. Hvis du vil opnå succes med betting kommer du ikke sovende til det. Det kræver arbejde og hygge-mentaliteten omkring det, skal derfor lægges på hylden. Når dette er sagt skal det dog lige hurtigt siges, at du sagtens kan tjene store penge hurtigt ved at have en løs holdning til betting. Men, hvis du ønsker et langvarigt overskud, har vi en reel mængde tips og tricks til hvordan du omlægger hele din oddsstrategi! 

Tip nr. 1:

Første skridt på vejen er først og fremmest at oprette en form for regnskabsoversigt – du kan med fordel bruge Excel til dette. Du kan gratis dowloade vores skabelon her

Grunden til dette er, at du via en regnskabsoversigt får overblik over hvad du taber flest penge på og måske vigtigst, hvad du vinder flest penge på. 

Du har altså her en mulighed for at anlysere og evaluere din spillestil.  

Tip nr. 2: 

Gør brug af spilforslag fra vores eksperter. Vi har mange års erfaring i den her branche. Vi ved derfor hvilke eksperter, der virkelig ved hvad de snakker om. 

Hos OddsProfit får du rådgivning hver dag fra nogle af nordens mest succesfulde oddsere. 

Vores eksperter er altid opdateret på relevante nyheder, analyser og seneste nyheder fra sportverden (de har altså gjort alt forarbejdet for dig)

Vores spileksperter står klar til at hjælpe og vejlede dig med daglige spilforslag samt de såkaldte live-sessioner. De gør brug af en strategi som er opbygget omkring princippet om at skabe en samlet profit ved udgangen af hver måned, for de af jer der modtager rådgivning på siden. 

Tip nr. 3:
Opret flere spilkonti. Det er ret simpelt – Jo højere odds man rammer på “de samme bets”, jo højere overskud.
Derfor er det altså en kæmpe fordel at gøre brug af flere bookmakere af gangen, så du kan navigere rundt i de forskellige odds og derved finde de højeste. Selvom det ikke drejer sig om de helt store forskelle, løber det til sidst op i mange penge. Husk dog på at nogle bookmakere gør brug af samme data/udbud, så her er der ingen grund til at få adgang til dem alle! Det er bl.a. Unibet, LeoVegas, 888 sport og MrGreen.
 
Tip nr. 4:
Gør brug af de bonusser og kampagner som bookmakerne sender ud! Og husk nu – tænk langsigtet! Det er der de store summer ligger.

 

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf