Velkomstbonus - betfair - op til kr. 1.000,00 kan indløses - oddsprofit.dk

Velkomstbonus til betfair

Få op til kr. 1.000,00 i din velkomstbonus i dag


Betfair - Vælg op til to forskellige bonusser

Vores konklusion: Testvinder

Du har mulighed for to forskellige velkomsttilbud hos Betfair. Er du til den klassiske sportsbook eller ser du mere betting som en “aktieplatform”, så bør du vælge deres spillebørs. 

Betfair leverer et produkt af rigtig høj kvalitet – samtidigt med at deres tilgang til betting er innovativ og enormt velfungerende.

Dine aktive bonusser hos Betfair

1) Hvis du vælger din bonus hos Betfair sportsbook

Bonus: Op til kr. 1.000,00 

Din personlide kode:  ZSKWO2. 

Aktiver denne bonus ved at klikke her

Følgende betingelser skal overholdes

 • Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZSKW02.
 • Din konto skal registreres i Danmark.
 • Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
 • Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder vi os retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.
 • Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse en bonus.
Hvad skal jeg gøre for at få min bonus?
 • Opret en Betfair-konto med promokoden ZSKW02.
 • 1. Når du har oprettet din konto, bliver du automatisk videreført til kampagnesiden. Her skal du blot klikke på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
 • 2. Hvis du ikke automatisk bliver videreført til kampagnesiden, eller hvis du gerne vil kunne læse mere eller tilmelde dig på et senere tidspunkt, er det let at finde kampagnesiden: du skal blot klikke på “Kampagner” øverst i den sorte bar på Betfairs hjemmeside. Her vil kampagnen dukke op under navnet “100% bonus op til 1.000 kr.” Klik dig ind på kampagnen og tryk på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
 • Vælg hvor meget du selv vil overføre til kampagnen.
 • Du kan overføre et valgfrit beløb mellem 100 kr. og 1.000 kr. Det er dette beløb, din 100% bonus vil blive beregnet ud fra.
 • Umiddelbart efter du har tilmeldt dig og overført et beløb til kampagnen, modtager du din 100% bonus. Når du modtager din bonus, bliver denne og din egen overførsel automatisk flyttet til din bonuskonto, og du er klar til at komme i gang med at spille.
 • Du kan til enhver tid gå tilbage under “Kampagner” og læse om kampagnen eller tjekke din bonusværdi ved at klikke på din kontosaldo i øverste højre hjørne på Betfairs hjemmeside.
Hvordan modtager jeg mine gevinster?
 • For at modtage gevinster fra din overførsel og bonus ind på din hovedkonto, skal du gennemspille det samlede beløb 8 gange. Du har 90 dage, efter bonussen er blevet aktiveret, til at fuldende gennemspilningen.
 • Det er nemt at komme i gang med gennemspilningen: du skal blot spille på Sportsbook. Alle spil, der har min. odds 1.95 tæller med til din gennemspilning. Du kan spille både single- og multispil og på alle sportsgrene.
 • Spil placeret på Sportsbook til mindre end odds 1.95 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst et af dine valg være til min. odds 1.95.
 • Så længe du har en bonus stående på din bonuskonto, vil alle spil, der opfylder kampagnekravene, automatisk blive betalt for med din bonus.
 • Hvis du spiller på det samme marked på den samme kamp eller begivenhed, vil det kun være dit første placerede spil, der tæller med til gennemspilningen.
 • Du modtager gevinster og bonus direkte ind på din hovedkonto, når alle dine kvalificerende spil er afgjort, og du har fuldendt gennemspilningskravet.
 •  Du har herefter fuld rådighed over dine gevinster og bonus.
Er der andet, jeg bør huske på?
 • Alle dine kvalificerende spil skal afgøres inden, din bonus udløber, for at tælle med til gennemspilningskravet.
 • Din bonus er gyldig i 90 dage. Hvis du ikke har fuldendt gennemspilningskravet inden for 90 dage efter aktivering af din bonus, vil det ikke være muligt for dig at få din overførte beløb, bonus eller gevinster overført til din hovedkonto.
 • Hvis du ikke fuldender gennemspilningskravet inden for 90 dage, vil det tilbageværende beløb gå tabt.
 • Hvis du vælger at melde dig ud af kampagnen, inden du har fuldendt gennemspilningskravet, vil du stadig modtage det tilbageværende beløb, du selv overførte, tilbage på din hovedkonto. Bemærk venligst at eftersom det er det beløb, du selv overførte til kampagnen, der benyttes til gennemspilningen først, kan vi ikke garantere, at du modtager det fulde beløb tilbage, hvis du melder dig ud af kampagnen, efter du allerede har placeret spil.
 • Du kan godt benytte Cash Out på dine kvalificerende spil, men hvis du vælger Cash Out på dit spil, vil dette ikke tælle til gennemspilningskravet.
 • Hvis et af de spil, du har placeret med din bonus, annulleres, vil du modtage din indsats på spillet tilbage på din bonuskonto.
 • Du kan godt have flere bonusser i din bonuskonti, men du kan kun have én aktiv bonus af gangen. Den første bonus, du har modtaget, vil blive brugt først.

2) Hvis du vælger din bonus hos Betfair spillebørs

Bonus: Op til kr. 550,00 som et risikofrit væddemål

Din personlide kode:  FEO213

Aktiver denne bonus ved at klikke her

Følgende betingelser skal overholdes

Tilbuddet gælder kun for nye, danske Spillebørs-kunder, som tilmelder sig med promokoden FEO219.

Hvad skal jeg gøre?
Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kr. og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse.

Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kr., vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kr., men kun 550 kr. vil tælle imod kampagnen.

Spil på Sportsbook er ekskluderede fra denne kampagne.

Hvad tilbyder de dig?

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats på 550 kr. kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen.

Hvis du placerer to kvalificerende spil på samme tid, er det kvalificerende spil det, som afgøres først.

Hvornår bliver pengene krediteret?
Betfair vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

Dette kunne også interessere dig

Bedste Sportsbetting bonus

Bedømmelse
5/5

Konklusion
Testvinder

Bonus
Kun nye kunder 18+ 
Bemærk vilkår og betingelser

Bedømmelse
5/5

Konklusion
Fremragende

Bonus
Kun nye kunder 18+
Bemærk vilkår og betingelser

Bedømmelse
4/5

Konklusion
Udemærket

Bonus
Kun nye kunder 18+
Bemærk vilkår og betingelser

Bedømmelse
4/5

Resultat
Udemærket

Bonus
Kun nye kunder 18+
Bemærk vilkår og betingelser

Dette kunne også interessere dig

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf