vmfodbold - oddsprofit.dk

VM 2018

Følg Danmarks bedste eksperter under VM I FODBOLD, vi er klar med daglige spilforslag, konkurrencer, fejl fra bookmakerne og massere af profit.

VIL DU TJENE PENGE UNDER VM?

Som VIP hos Oddsprofit går du en forrygende tid i møde. Vi er klar med nye eksperter, konkurrencer og helt nye bookmaker-bonusser til dig.

I det følgende kan du danne dig et komplet overblik over VM-grupperne og se på udvalgte spilforslag fra vores eksperter.

 • Danmarks største VIP oddsforum
 • Daglige spilforslag fra Europas bedste eksperter
FÅ ADGANG TIL DAGENS SIKRE SPIL


VM 2018VM 2018DANMARKS STØRSTE VIP FORUM

Vi er allerede mere end 1000 VIP medlemmer, der måned efter måned slår bookmakerne.

Held er ikke tilfældigt.

VM GRUPPE A

 • Den 14. juni: Rusland – Saudi Arabien
  Den 14. juni: Egypten – Uruguay
 • Den 19. juni: Rusland – Egypten
  Den 20. juni: Uruguay – Saudi Arabien
 • Den 25. juni: Uruguay – Rusland
  Den 25. juni: Saudi Arabien – Egypten

ANALYSE & SPILFORSLAG

Som vært for slutrunden var Rusland automatisk placeret i Gruppe A.

Således er det også Rusland, der skal spille slutrundens åbningskamp, hvilket sker på det smukke Luzhniki i Moskva. I åbningskampen møder Rusland Saudi Arabien.

Saudi Arabien er nok VM’s svageste hold. Alle spillere er fra egne ligaer og ser man på holdets VM-statistik, så tegner det ikke godt.

Rusland er på papiret det svageste af de otte topseedede hold og gruppens favorit er uden tivl stjernespækkende Uruguay. Sydamerikanerne har en fremragende trup, der blandt andet tæller verdensstjerner som Edison Cavani og Luis Suarez.

Egypten med Liverpool-topscoren Mohammed Salah som landets helt store profil og værtsnationen Rusland ligner på forhånd holdende der skal kæmpe om gruppens andenplads, da Saudi Arabien ikke spås mange chancer i pulje A.

1. Spilforslag: Uruguay (se mere) til odds 1,75 x 1000kr


GRUPPE A

RUSLAND

SAUDI ARABIEN

EGYPTEN

URUGUAY

VM GRUPPE B

 • Den 15. juni: Marokko – Iran
  Den 15. juni: Portugal – Spanien
 • Den 20. juni: Portugal – Marokko
  Den 20. juni: Iran – Spanien
 • Den 25. juni: Iran – Portugal
  Den 25. juni: Spanien – Marokko

ANALYSE & SPILFORSLAG

Der gik et chok i gennem salen, da Spanien blev udtrukket i Gruppe B.

Dermed får vi et decideret iberisk derby, når de to nabolande, Spanien og Portugal, tørner sammen.

Spanien og Portugal er da også kæmpe favoritter til at gå videre fra Gruppe B. Iran og Marokko forventes blot at være statister i stormagternes kamp om førstepladsen.

1. Spilforslag: Spanien (se mere) til odds 1,60 x 1000kr


GRUPPE B

IRAN

MAROKKO

PORTUGAL

SPANIEN

VM GRUPPE C

 • Den 16. juni: Frankrig – Australien
  Den 16. juni: Peru – Danmark
 • Den 21. juni: Frankrig – Peru
  Den 21. juni: Danmark – Australien
 • Den 26. juni: Danmark – Frankrig
  Den 26. juni Australien – Peru

ANALYSE & SPILFORSLAG

Danmark kom i en yderst overkommelig gruppe ved dette VM. Frankrig er gruppens store favorit, men Danmark forventes at snuppe andenpladsen og dermed en plads i ottendedelsfinalen.

Peru og Australien har begge udmærkede hold på papiret, men førstnævnte mangler slutrundeerfaring og sidstnævnte en landstræner.

Hos Danske Spil får man odds 4,50 på, at Danmark vinder gruppen imens, at der også er odds 1,75 på, at Danmark går videre.

1. Spilforslag: Christian Eriksen (se mere) 3,50 x 100kr


GRUPPE C

AUSTRALIEN

DANMARK

FRANKRIG

PERU

VM GRUPPE D

 • Den 16. juni: Argentina – Island
  Den 16. juni: Kroatien – Nigeria
 • Den 21. juni: Argentina – Kroatien
  Den 22. juni: Nigeria – Island
 • Den 26. juni: Nigeria – Argentina
  Den 26. juni: Island – Kroatien

ANALYSE & SPILFORSLAG

Argentina, den tabende nation fra det seneste VM, er det topseedede hold i Gruppe D. Argentina havde kæmpe problemer i kvalifikationen, men de er alligevel blandt turnerings største favoritter. Lionel Messi og kompagni er dog endt i en frygtindgydende gruppe, og der er bestemt ingen garantier.

Kroatien er blandt outsiderne til at vinde VM, men de har skuffet ved de seneste mange slutrunder.

Truppen indeholder dog en lang række verdensklassespillere, og de bør derfor kæmpe med om gruppens førsteplads.

Island og Nigeria må dog ikke undervurderes, da de begge har masser af kvalitet. Island har aldrig været med til et VM længere, og de forventes at kæmpe så blodet sprøjter.

1. Spilforslag: Nigeria (se mere) til odds 5,20 x 300kr

GRUPPE D

ARGENTINA

KROATIEN

ISLAND

NIGERIA

VM GRUPPE E

 • Den 17. juni: Costa Rica – Serbien
  Den 17. juni: Brasilien – Schweiz
 • Den 22. juni: Brasilien – Costa Rica
  Den 22. juni: Serbien – Schweiz
 • Den 27. juni: Serbien – Brasilien
  Den 27. juni: Schweiz – Costa Rica

ANALYSE & SPILFORSLAG

Brasilien var fuldstændig overlegne gennem hele kvalifikationen, hvor de fejede alt modstand af banen. Brasilien har da også en vanvittig talentfuld trup, som gør dem til store favoritter til VM-guldet.

Brasilianerne søger især hævn efter ydmygelsen til Tyskland i 2014. De forventes at vinde samtlige kampe i gruppespillet uden problemer.

Costa Rica imponerede alt og alle til sidste VM, hvor de gik hele vejen til kvartfinalen. Landet fra Mellemamerika spås dog ikke de helt store chancer ved dette VM. Forventes ikke at gå videre fra gruppespillet.

Schweiz og Serbien ser meget lige ud på papiret, og det bliver umiddelbart disse to hold, der skal kæmpe mod hinanden for at gå videre sammen med Brasilien.

1. Spilforslag: Brasilien får 9 point i gruppe E, til odds 2,25


2. Spilforslag: Costa Rica ender sidst i gruppe E, til odds 1,66


3. Spilforslag: Brasilien og Schweiz går videre fra gruppe E, til odds 2,10


Spilforslag 1: Brasilien har et stjernespækket hold fyldt med spillere fra de bedste klubber i verden. Stor kandidat til at tage guldet og løfte trofæet den 15. juli, og gruppespillet bliver ingen forhindring for dem. I de seneste 20 landskampe har Brasilien vundet hele 16, spillet 3 uafgjorte og tabt en enkelt (modstanderen her var Argentina). Costa Rica, Schweiz og Serbien burde være nemme 9 point.

Spilforslag 2: Hvordan Costa Rica overhovedet er kvalificeret til VM kan undre en del. I deres seneste 10 kampe har de således blot vundet 2, spillet 2 uafgjorte og tabt hele 6 af disse. Schweiz og Serbien skal kæmpe mod hinanden, for at gå videre, så deres kampe mod Costa Rica, må og skal vindes. Derfor ender Costa Rica sidst i gruppe E.

Spilforslag 3: Brasilien er næsten sikkert videre, og den anden plads skal derfor gives til enten Schweiz eller Serbien. De to hold er i meget ens form, hvilket kan ses herunder:

Serbien seneste 10 kampe: 6 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag.

Schweiz seneste 10 kampe: 7 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag.

Schweiz har dog lidt flere individuelle stjerner, og deres kvalifikation gik også bedre da vandt 9 og tabte 1 kamp. Serbien vandt godt nok deres gruppe, men vandt blot 6 kampe, spillede 3 uafgjorte og tabte 1.

Schweiz scorede også flere mål, og lukkede færre ind sammenlignet med Serbien.

Det ser ud til at det skal afgøres på dagen, men Schweiz burde have en 60/40 fordel til, at gå videre fra gruppespillet.

GRUPPE E

BRASILIEN

COSTA RICA

SERBIEN

SCHWEIZ

VM GRUPPE F

 • Den 17. juni: Tyskland – Mexico
  Den 18. juni: Sverige – Sydkorea
 • Den 23. juni: Tyskland – Sverige
  Den 23. juni: Sydkorea – Mexico
 • Den 27. juni: Sydkorea – Tyskland
  Den 27. juni: Mexico – Sverige

ANALYSE & SPILFORSLAG

VM-mestrene fra Tyskland er af gode grunde også den store favorit til, at vinde Gruppe F, men man må ikke undervurdere Mexico, der har en tendens til altid, at gå videre fra gruppespillet. De seneste otte VM-slutrunder er de således gået videre.

Sveriges bedste VM-resultat kom i 1994, da de fik en tredjeplads. Meget vand er dog løbet over åen siden, og Sverige er i en mindre scoringskrise på landsholdet. I de seneste 9 landskampe har de således kun scoret 4 mål(!). I de samme kampe har holdet dog blot lukket 7 mål ind, og det giver 0,7 mål imod per kamp. Det bliver altså et defensivt stærkt svensk hold der møder op i Rusland.

På papiret er Sydkorea gruppens svageste hold. De har dog et par klassespillere i angrebet, hvor Tottenhams Son Heung-min er holdets ubestridte største stjerne. Det ville dog være en overraskelse, hvis de gik videre fra gruppespillet.

1. Spilforslag: Tyskland og Mexico går videre fra gruppe F, til odds 2,87


1. Spilforslag: Tyskland får over 6 point i gruppe F, til odds 1,57


Spilforslag 1: De forsvarende verdensmestre går med stor sandsynlighed videre, og behøver ingen længere introduktion. Hvis man tager de danske briller af, og glemmer venskabskampen i lørdags mod Mexico, så taler statistikken som tidligere nævnt for, at det netop er Mexico som går videre fra gruppespillet. De er gået videre fra gruppen ved de seneste otte VM-slutrunder, og med Sveriges scoringskrise i mente, så er der god værdi i odds 2,87 på Tyskland og Mexico.

Spilforslag 2: Tyskland har et skræmmende godt landshold, og har således måtte lade flere stjerner blive hjemme, herunder Manchester City-stjernen Leroy Sane. For at spilforslag 2 går hjem, så kræver det enten 2 sejre og 1 uafgjort eller 3 sejre i gruppespillet. Det burde i den grad være muligt for stormagten Tyskland, at opnå 7 eller 9 point i gruppespillet.

GRUPPE F

TYSKLAND

MEXICO

SYDKOREA

SVERIGE

VM GRUPPE G

 • Den 18. juni: Belgien – Panama
  Den 18. juni: Tunesien – England
 • Den 23. juni: Belgien – Tunesien
  Den 24. juni: England – Panama
 • Den 28. juni: England – Belgien
  Den 28. juni: Panama – Tunesien

ANALYSE & SPILFORSLAG

Det eneste der er på spil i gruppe G er kampen om 1. og 2. pladsen. Forstået sådan at England og Belgien nærmest allerede er sikret, at gå videre fra gruppespillet. De to europæiske stormagter, skal således i en direkte duel om førstepladsen i gruppen.

Belgierne har på papiret det stærkeste hold i gruppen, men i de store internationale turneringer skuffer de desværre. England har på papiret en svag trup, men de har så meget erfaring, og et par individualister der kan afgøre tingene.

Tunesien eller Panama vil lave århundreds største fodboldoverraskelse ved, at gå videre fra gruppespillet. De spås tæt på ingen chancer til dette VM. Lidt kynisk kan man spekulere i, at Belgien og England blot vil bruge dem til, at få tanket selvtillid i deres offensive stjerner i form af målorgier.

England og Belgien mødes i en potentiel direkte duel om førstepladsen i tredje spillerunde, hvis altså de begge står med 6 point til den tid.1. Spilforslag: Belgien over 8.5 mål i gruppe G, til odds 2,10


2. Spilforslag: Harry Kane over 2.5 mål til VM, til odds 1,72


3. Spilforslag: Gruppe G bliver den mest scorende gruppe, til odds 4,33


Spilforslag 1: Belgien er en sand målmaskine, og har således scoret hele 34(!) mål i deres seneste 10 kampe. Det er 3,4 mål per kamp for de belgiske stjerner. I disse 10 kampe scorede de 3 eller flere mål i 7 af kampene. Panama og Tunesien er modstandere, der er dårligere end dem, som allerede er blevet udsat for Belgiens målmaskine. Derfor er over 8,5 mål til odds 2,10 et fremragende odds, da de nok også scorer et par stykker mod et ringe engelsk forsvar.

Spilforslag 2: Harry Kane er Englands bedste angriber, og hans antal scoringer siden gennembruddet for Tottenham taler for sig selv. Han har i de seneste 10 landskampe scoret 8 mål, og de fleste i Danmark ved, hvor meget han vil gøre for et mål (Desværre Eriksen…). Det kræver blot 3 mål før, at dette spilforslag går hjem, så forhåbentlig scorer Kane dem allerede mod Panama og Tunesien.

Spilforslag 3: Det her spilforslag er selvfølgelig lidt af et langskud, men det er et forsøg værd, da Belgien som sagt har scoret 3,4 mål per kamp i deres seneste 10. England har scoret 1,4 mål per kamp i deres seneste 10, men de har altså også mødt Tyskland, Holland, Brasilien og Italien i disse kampe. Som nævnt før vil England og Belgien nok få deres angribere i gang og tanke selvtillid inden det indbyrdes møde, så det forventes at begge hold går mål amok mod Panama og Tunesien.

GRUPPE G

BELGIEN

ENGLAND

PANAMA

TUNESIEN

VM GRUPPE H

 • Den 19. juni: Polen – Senegal
  Den 19. juni: Colombia – Japan
 • Den 24. juni: Japan – Senegal
  Den 24. juni: Polen – Colombia
 • Den 28. juni: Japan – Polen
  Den 28. juni: Senegal – Colombia

ANALYSE & SPILFORSLAG

Gruppe H er nok den mest åbne gruppe til VM, og det kan blive alt mellem fugl og fisk. Det er fire hold fra fire forskellige kontinenter der mødes i ægte VM-ånd, og det gør det ikke just nemmere for nogle af dem.

Colombia var den store åbenbaring ved VM i Brasilien, hvor landet overraskende kom til kvartfinalerne.

Hvert hold i gruppen har deres egne verdensstjerner, hvor især Robert Lewandowski fra Polen, James Rodriguez fra Colombia og Sadio Mane fra Senegal springer i øjnene på en.

Japan har mere et kollektiv, hvor hver kæde har spillere fra de bedste ligaer i verden herunder Shinji Okazaki og Maya Yoshida fra Premier League, Keisuke Honda der er kendt fra CSKA Moskva og AC Milan (spiller nu i Mexico), Yuto Nagatomo der er kendt fra Inter (spiller nu i Tyrkiet) og selvfølgelig Shinji Kagawa fra Dortmund. Det er dog et aldrende hold, som Japan har udtaget, og flere af stjernerne har toppet i deres karriere. Japans gennemsnitsalder er også det 8. højeste til VM.

Skal der dog peges på to favoritter til, at gå videre fra gruppespillet, så må det være Polen og Colombia.

1. Spilforslag: Robert Lewandowski bliver Polens topscorer til odds 1,61


2. Spilforslag: Colombia og Polen går videre fra gruppe H til odds 2,50


3. Japan ender sidst i gruppe H til odds 2,50


Spilforslag 1: Robert Lewandowski er uden tvivl Polens største stjerne, og han har været garanti for en masse mål de sidste mange år. Han har også scoret hele 13 mål i sine sidste 10 landskampe. I hele VM-kvalifikationen scorede Polen 28 mål, og her stod Lewandowski for 16 af disse. Han scorer således over halvdelen af Polens mål, så det forventes at han bliver Polens topscorer til VM.

Spilforslag 2: Det ligner at Polen går videre, hvilket de også bør uden de helt store problemer. Herefter ligner det at Colombia og Senegal skal slås om den sidste plads, og begge hold er i samme form.

Senegal seneste 10 kampe: 4 sejre, 5 uafgjort og 1 nederlag.

Colombia seneste 10 kampe: 3 sejre, 5 uafgjorte og 2 nederlag.

Dog er Colombia bookmakernes favorit til, at gå videre fra gruppen, og det bliver da også deres erfaring fra VM 2014, og deres stjerner i form af Rodriquez og Falcao, som gør, at de burde tage den sidste plads foran Senegal. Det var nemlig sidst i 2002 at Senegal var med til et VM, og derfor burde Colombia gå videre.

Spilforslag 3: Japan er langt fra fordums styrke, og det er et helt anderledes hold end det som besejrede Danmark i 2010 i Sydafrika. Mange af spillerne er stadigvæk på holdet, men de otte år der er gået siden, har sat sine præg på holdet. I deres seneste 10 kampe har de således også tabt 6, spillet 2 uafgjorte og blot vundet 2. Deres bedste spillere har toppet, og Colombia og Senegal skal bruge en sejr mod Japan inden deres indbyrdes kamp i sidste runde.

Det bliver tæt men Japan til, at ende sidst gruppen er i den grad muligt.

GRUPPE H

COLOMBIA

JAPAN

POLEN

SENEGAL

Hvad venter du på? Opret en bruger på Oddsprofit

VIP PRØVEPERIODE
1,00 kr / 30 dage

 1,00 KR FOR 30 DAGES PRØVEPERIODE*

Adgang til alle PRO spilforslag

1-5 spilforslag/analyser pr. dag

Analyser, nyheder og live rådgivning

Adgang til unik Facebook gruppe

Automatiske notifikationer

Premium Plus
Kr. 399 / 90 dage

Resten af måned til kun 1,00 kr

Adgang til alle spilforslag

1-5 spilforslag/analyser pr. dag

Analyser, nyheder og live rådgivning

Adgang til unik Facebook gruppe

Automatiske notifikationer

Premium
Kr. 249 / 30 dage

48 TIMER GRATIS PRØVEPERIODE

Adgang til alle PRO spilforslag

1-5 spilforslag/analyser pr. dag

Analyser, nyheder og live rådgivning

Adgang til unik Facebook gruppe

Automatiske notifikationer

90 dages prøveperiode
9,00 kr / 90 dage

 9,00 KR FOR 90 DAGES PRØVEPERIODE*

Adgang til alle PRO spilforslag

1-5 spilforslag/analyser pr. dag

Analyser, nyheder og live rådgivning

Adgang til unik Facebook gruppe

Automatiske notifikationer

VIP GULD
349 / måned
safe
99 / måned
system
299 / måned
System-DK
299 / måned

lightbox title

BLIV KLAR TIL AT TJENE PENGE PÅ VM

Vi glæder os til at bringe dig vellykket gennem VM i fodbold 2018 hos Oddsprofit.

Efter du har registreret din bruger her, anbefaler vi dig en spillekonto hos en af følgende bookmakere.

PRØV ET MEDLEMSKAB

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf