fbpx

Tennis odds tips (50) / Tennis betting tips (260)

Vi er et dansk firma, der hedder OddsProfit. Vi driver en hjemmeside, hvor du kan få betting tips til tennis og mange andre sportsgrene. Hvis du gerne vil tjene ekstra penge, men ikke er helt sikker på hvordan det skal gøres, så er vi et godt match for dig. Her får du muligheden for at lære at oddse, ved hjælp af rådgivning. Du får bragt de nyeste og vigtigste tips fra vores hjemmeside. Formålet er at rådgive dig om betting. Vi har tilkoblet dygtige eksperter med mange års erfaring indenfor betting og odds. De seneste 5-10 år har vi haft en fantastisk succesrate, der som det også nævnes i vores navn, handler om at skabe profit. Det omhandler alle vores medlemmer, som ved udgangen af hver måned skal have et overskud, ved hjælp af den modtagne rådgivning fra os.

Hjemmesiden er for dig, der har lyst til at tjene penge på betting. Men for at kunne det, er det altafgørende at du har et kendskab til sportsudøverne, deres baggrund og personlige forcer. Men syntes du ikke, at du har tiden eller energien til at gøre dette? Eller ser du hellere at du bruger din tid på noget andet, kan du spare tiden ved at gøre brug af den professionelle rådgivning der følger med i VIP eller PREMIUM+ medlemskabet hos OddsProfit. Det gør det nemmere for dig, da vores eksperter allerede har sondere terrænet og fundet de vigtigste informationer frem til dig. Du behøver ikke selv at gøre alt forarbejdet eller sætte dig ind i tennisspillerens styrker og baggrund. Du snyder tiden og kan i stedet benytte dig af de tennis betting tips du har fået af eksperten på området.

Har du som mange andre, også fundet interesse i den populære sport tennis, skal du læse videre her. Tennis er især kendt for sin Grand Slam-turnering, som er fællesbetegnelsen for de fire turneringer Australien Open, French Open, Wimbledon og US Open. Dette anses for de vigtigste tennisturneringer, og der er derfor altid stor interesse og mange muligheder indenfor betting. Med den relevante rådgivning fra Simon Lyngesen, er der mange penge at vinde. Han er ekspert i både dart og tennis. Han er parat til at rådgive dig på daglig basis, ud fra diverse relevante nyheder, analyser og seneste nyt i sportsverdenen. Simon Lyngesen har en matematisk tilgang til sit fag, der giver dig en sikker beregning at støtte dig op af. I de første 60 dage, tjente Simon et overskud på over 20.000,00 kr. Han er utrolig dygtigt og er blevet kaldt en af de bedste i sin genre. Med ham på sidelinjen er der ikke meget der kan gå galt, når du oddser på tennis. Du kan altid følge med i overblikket over hans statistikker, samt de andre eksperters på vores hjemmeside. Her kan du bl.a se vundne kampe for måneden og overskuddet deraf. Du kan derudover altid benytte dig af live chatten på hjemmesiden, hvor du kan stille spørgsmål og snakke om dagens spil med tenniseksperterne. Prøv allerede nu én måneds prøveperiode for 1 kr.

Tennis betting tips

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf