System medlemskab for kun 299 kr/måned

Ja, du hørte rigtigt! Vores nye medlemskab er til dig, der kun ønsker at være med på en højere risiko profil. Det er her de største gevinster vindes. Alle kan være med på anbefalede indskud fra vores rådgivere. Byg din bankroll op helt fra bunden gennem strategiske systemspil.

Nyt system medlemskab giver dig mere glæde ved at spille!

Vi har så stor tiltro at du kan lære fra vores professionelle rådgivere,  at vi med ro i maven tør at tilbyde dig vores hidtil mest spændende tilbud. Med et system medlemskab, lærer vi dig at gøre brug af en lille bankroll og spille med en højere risikoprofil. 

Her er det sjovere, enklere og lærerigt at være med for dig. Med et system medlemskab lærer du at angribe spiludbyderne ud fra en strategisk fremgangsmåde, hvor data, viden og værdi spiller en kæmpe hovedrolle. Når alt kommer til alt er vores målsætning de store gevinster gennem systemspil. 

system medlemskab

299,00 kr.

Pr. måned
  • Adgang til system eksperten Jonas Mortensen.
  • Start bankroll kun kr. 500,-
  • Analyser og personlig rådgivning
  • Adgang til vores Facebook gruppe
  • Mulighed for selv at få feedback på dine opslag
  • Daglige system spilforslag
Start nu

** Vores anbefalede indsatser pr. væddemål vil typisk være mellem 100 – 500,00 kroner efter en individuel risikovurdering. Ud fra disse spilforslag afgøres det samlede resultat opgjort i kroner, ved udgangen af måneden.

Få automatisk adgang til gruppen

For første gang i vores historie, tilbyder vi nu et system medlemskab til kun kr. 299/måned.  Lige så snart betalingen er registreret, så bliver du automatisk viderestillet til vores “system gruppe”, der sender du en anmodning som accepteres indenfor 1-2min. Du kommer til at indgå i en gruppe med +50 andre ambitiøse medlemmer.

1. Opret et system medlemskab

Kom i gang ved ved at oprette et safe medlemskab. Her får du adgang til vores unikke univers med spilforslag, analyser, webinarer statistikker og muligheden for selv at lave opslag i gruppen.

2. Følg vores eksperter

Læn dig tilbage og følg trygt vores eksperter. Der med daglige spilforslag, sikrer at du får en god oplevelse. Vi fører regnskab over alle væddemål.

3. Det skal være sjovt!

Som system-medlem starter vi hver måned på kr. 500 i bankroll som vi langsomt bygger op. Du har derfor bedre kontrol over vores anbefalinger fra start til slut.

Jonas Mortensen

Mit speciale ligger i at følge de volatile markeder og spille mod bookmakeren fremfor noget andet

Hitrate : 59,26%

Samlet resultat

DKK 69.145,04 Kr.

0%

Dagens systemspil giver op mod 37.281,85 kr. i mulig gevinst!

Bliv system medlem idag og få adgang til professionel rådgivning. Det har aldrig været nemmere at få adgang.