stephan-dette-skal-du-spille - til dagens kampe oddsprofit.dk

STEPHAN PAASKESEN, PROFESSIONEL ODDSER :

STEPHAN PAASKESEN, PROFESSIONEL ODDSER :

"Folk tror det er svært at vinde over bookmakerne. Det mener jeg bestemt ikke!"

“Jeg gennemgår hver morgen de nordiske bookmakere og kigger efter uligheder eller forkerte mønstre i deres værdisætninger. Her til morges fandt jeg så dette sikre spil, hvor jeg personligt kun kan sætte kr. 1.000,00 på det. Det kommer til at gå hjem!”

Du burde kunne sætte noget mere, da man typisk først bliver begrænset hos den enkelte bookmaker, når man har vundet store summer.

Mød Stephan Paaskesen

Stephan Paaskesen er et velkendt navn i spilbranchen. Grunden er simpel: Stephan har i en lang årrække vundet enorme summer på at udnytte fejlvurderinger fra de såkaldte bookmakere.

I dag har han netop opdaget endnu et eksempel på en klar fejlvurdering fra Betfair. “Det her burde højst give odds 5.00-6.00 , jeg tror de har byttet om på et væddemål”. 

Udover at være professionel oddser, er Stephan også Direktør & stifter af firmaet Scandinavian Financial Partner.

Det hele startede egentligt ret tilfældigt, jeg sad og så et speedway-race i fjernsynet. Jeg skulle til at oddse på vinderen af racet, her så jeg at favoritten til at vinde løbet gav odds 14.00 – hos andre spiludbydere var han i odds 1.20 – den spillede jeg på og vandt en del. “

Herefter begyndte Stephan, der har en fortid fra motorsporten,  systematisk at lede efter fejl af disse typer. “Folk tror det er maskiner og computere du spiller imod og der aldrig opstår fejl. Sådan er det slet ikke. Heldigvis for mig og de personer der har fulgt mig.” 

Profit : 72.085,00 kr.

ROI : 26.74%

Hitrate : 52.54%

"Det må bare ikke give odds 16.00!
I min optik ligner det her spil en sikker gevinst!"

Personligt spiller jeg kr. 1.000,00 på dette odds 16.00 og indløser forhåbentligt en gevinst på de der kr. 16.000,00 senere. Hvis du har lyst til at se mine spilforslag, så tilbyder jeg dig lige nu en prøveperiode i 10 dage uden bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer for kun 1kr.

Mange har spurgt mig hvorfor jeg deler ud af min viden og ikke bare “nøjes” med at vinde selv. 

Svaret er ret enkelt: Jeg er lukket ned eller stærkt begrænset hos stort set alle danske spiludbydere, så jeg har ikke længere muligheden. 

Derfor besluttede jeg mig for at lære fra mig og vise andre hvordan man relativt nemt kan slå bookmakerne – måned efter måned. 

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf