Spilforslag til EM semifinalen mellem Spanien – Danmark

Danmark kan lave ægte semifinale-hattrick mod Spanien, når de i aften kl. 18.00 spiller EM semfinale.

Svær kamp venter Danmark

Spanien spillede sidste kamp i mellemrunden tirsdag, mens Danmark spillede ditto onsdag. Men selvom danskerne altså har haft én dag mindre til at forberede sig på EM-semifinalen, behøver det ikke at være en ulempe.

Danmark var allerede i semifinalen inden opgøret mod Frankrig, og det betød, at profiler som Mikkel Hansen og Mathias Gidsel blev sparet, og så hele kampen fra tribunen. Noget der senere mødte enorm kritik fra vores islandske “venner” efter kampen.

Hvad bør du oddse på kampen?

Vores ekspert Jan Tauer har netop placeret dagens systemspil, der blandt andet indeholder et væddemål på Spanien – Danmark. 

Kuponen kan, hvis alt går hjem, sikre en samlet gevinst på 5.281,00 kroner – klik her for at få adgang!

Du kan se en sløret udgave af kuponen her på siden. Bemærk at det kræver en prøveperiode på 4 dage, eller et medlemskab at få adgang til aftenens kupon fra eksperten.

Spanien har også mulighed for hattrick!

Men det er ikke kun det danske landshold, som jagter et hattrick. Spanien har også spillet sig i position til at kunne lave tre på stribe.

Både i 2018 og 2020 kunne det spanske landshold løfte EM-trofæet, og skulle det lykkedes spanierne at spille sig forbi Danmark og derefter vinde finalen, bliver de det kun andet landshold i historien til at vinde EM-guld tre gang i træk.

En prøveperiode giver adgang til oddsprofit VIP i op til 4 dage. Du skal opsige din prøveperiode i denne periode, hvis du ikke ønsker en automatisk opgradering til 249kr/måned.

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!