Jeg mener dette er et sikkert-spilforslag-jacob-hansen - oddsprofit.dk

Jacob Hansen, professionel oddser :

Jacob Hansen, professionel oddser :

"Jeg har sjældent set en så stor fejl før!? Dette tip giver dig med 100% sikkerhed gevinst

“Jeg har været i den her branche de sidste 15 år og jeg har nok aldrig set så dum en fejl før. Det har jeg da tænkt mig at udnytte“.

Mød eksperten Jacob Hansen

Jacob Hansen er muligvis det mest anerkendte navn i den danske spilbranche. Grunden er simpel: Jacob er en af de mest succesfulde professionelle oddsere i Danmark.

Du har muligvis set Jacob på et af følgende medier før: Premier League studiet på 6’eren, Tipsbladet, EkstraBladet eller MetroExpress.

I dag beviser eksperten for alvor sit værd. Eksperten har nemlig fundet et spilforslag der med 100% sikkerhed giver dig en gevinst.

Jacob har brugt de seneste 15 år på at samle viden, ekspertise og evner der gør det muligt – på den lange bane – at vinde over bookmakerne. 

Senest har han arbejdet hos udbyderen Unibet og nu er det ham en fornøjelse at sætte sig på den anden side af bordet og spille mod deres odds.

Er du klar til at "stjæle" fuldstændig sikre penge?

Se hvordan i videoen herunder.

"Dette spilforslag giver dig 100% sikker gevinst på helt op til kr. 15.000,00."

Den måde jeg i længden vinder på er ved at finde de værdier som bookmakerne ofte sætter forkert.

Jeg analyserer mine kampe i dybden og kigger på så mange faktorer som muligt. Det kan for eksempel være skader, nyheder, seneste form, statistik og lignende. Når jeg har dannet mig det fulde overblik over kampen, ser jeg nærmere på oddsene, og derefter kommer jeg med mit odds tips

Mine spilforslag er altid velargumenterede og dybdegående, og jeg anbefaler kun spil, som jeg selv følger. Du kan altså altid stole på mine anbefalinger, da du ved, at jeg selv spiller dem også, og jeg hader at spilde mine egne penge!

Hvis du har lyst til at følge mit system og se mine spilforslag, så tilbyder jeg dig lige nu en prøveperiode i 10 dage uden bindingsperiode eller andre skjulte gebyrer for kun 1kr.

Mange har spurgt mig hvorfor jeg deler ud af min viden og ikke bare “nøjes” med at vinde selv. 

Svaret er ret enkelt: Jeg har lige så stor glæde ved at hjælpe andre som jeg har ved at vinde selv. Derudover vil jeg gerne være med til at kaste et mere positivt lys over denne verden.

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf