Nyt safe medlemskab for kun 99 kr / måned

Ja, du hørte rigtigt! Vores nye medlemskab er til dig, der kun ønsker at være med på en lav risiko. Her kan alle være med på anbefalede indskud fra vores rådgivere. Byg din bankroll op helt fra bunden.

Nyt safe medlemskab giver dig mere glæde ved at spille!

Vi har så stor tiltro at du kan lære fra vores professionelle rådgivere,  at vi med ro i maven tør at tilbyde dig vores hidtil sikreste tilbud. Med et safe medlemskab, starter lærer vi dig at gøre brug af en lille bankroll og spille med den laveste risiko

Her er det sjovere, enklere og lærerigt at være med for dig. Med et safe medlemskab lærer du at angribe spiludbyderne ud fra en strategisk fremgangsmåde, hvor data, viden og værdi spiller en kæmpe hovedrolle.  

safe medlemskab

99,00 kr.

Pr. måned
  • Adgang til safe eksperterne - Jonas Mortensen og Henrik Kærgaard.
  • Start bankroll kun kr. 200,-
  • Analyser og personlig rådgivning
  • Adgang til vores Facebook gruppe
  • Mulighed for selv at få feedback på dine opslag
  • Daglige safe spilforslag
Start nu

** Vores anbefalede indsatser pr. væddemål vil være mellem 10 – 50,00 kroner efter en individuel risikovurdering. Ud fra disse spilforslag afgøres det samlede resultat opgjort i kroner, ved udgangen af måneden.

Få automatisk adgang til gruppen

For første gang i vores historie, tilbyder vi nu et medlemskab til kun kr. 99/måned.  Lige så snart betalingen er registreret, så bliver du automatisk viderestillet til vores “safe gruppe”, der sender du en anmodning som accepteres indenfor 1-2min.

1. Opret et safe medlemskab

Kom i gang ved ved at oprette et safe medlemskab. Her får du adgang til vores unikke univers med spilforslag, analyser, webinarer statistikker og muligheden for selv at lave opslag i gruppen.

2. Følg vores eksperter

Læn dig tilbage og følg trygt vores eksperter. Der med daglige spilforslag, sikrer at du får en god oplevelse. Vi fører regnskab over alle væddemål.

3. Det skal være sjovt!

Som safe medlem starter vi hver måned på kr. 200 i bankroll som vi langsomt bygger op. Du har derfor bedre kontrol over vores anbefalinger fra start til slut.

Jonas Mortensen

Mit speciale ligger i at følge de volatile markeder og spille mod bookmakeren fremfor noget andet

Hitrate : 59,26%

Samlet resultat

DKK 69.145,04 Kr.

0%

Dagens første spiltip til 1.66

Bliv safe medlem idag og få adgang til professionel rådgivning. Det har aldrig været billigere at blive medlem!