Så starter Premier League: Disse tre hold kan løbe med mesterskabet

Spiltips

I aften starter Premier League. Og det er en liga jeg ser stort frem til skal starte. Dels synes jeg klart det er den mest spændende liga at følge med i. Den engelske fodboldkultur. Fansene. Sproget. Eksperterne. Holdene. Historierne.

Der er så meget jeg elsker ved engelsk fodbold. Desuden synes jeg også, at det er en absurd spændende vi kigger frem imod. Så mange spændende spørgsmål der skal besvares.

Nogle af mine spørgsmål lyder sådan her:

– Kan Liverpool rejse sig igen? Eller er Klopp ved at lave en “Klopp” igen, som han gjorde i Dortmund?
– Hvad kan Chelsea? Kan de komme helt op og drille Manchester-holdene?
– Er United endelig guldkandidater igen?
– Hvad kan Thomas Frank og Brentford? – Er City blevet metaltrætte eller har de fortsat gang i maskinen?
– Hvem bliver topscorer?

Alt dette og meget mere skal der findes svar på.

Jeg har tænkt meget på, hvem der kommer til at klare sig godt i denne sæson, og er meget spændt på at se storholdenes udlæg. En stor rundspørge blandt de engelske eksperter udmøntede sig i, at der blev peget på to forskellige klubber der kan løbe med mesterskabet: Manchester City og Chelsea. Det er ikke et dumt bud, men jeg vil også sætte Manchester United deroppe.

Deres trup er simpelthen så stærk, så de MÅ skulle betragtes som mulige guldkandidater. Jeg tror dog, når alt kommer til alt, at City løber med guldet igen i år. Klubbens organisation, spillere og spillestil er simpelthen uovertruffen. Og læg dertil, at de nok stadig når at hente mere ind. Der er hvertfald stærke rygter om Harry Kane skal til Etihad.

Jeg har derfor tidligere anbefalet Manchester City til at blive engelske mestre til 1.72 hos Unibet/888, og det vil jeg fortsat anbefale.

Derudover ryger der også en skilling afsted mod deres naboer, Manchester United til at blive mestre til odds 9.00 (bet365).

God fornøjelse med Premier League!

Husk, du kan få 500kr til ComeOn, hvis du ikke allerede har hentet dem. Få dem via dette link – klik her

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!