Optakt: GRUPPE E

Optakt: GRUPPE E
Nu til en særdeles spændende gruppe, med fire stærke hold. Personligt er det én af de grupper jeg har været mest i tvivl om, og tør nærmest stadig ikke spå om, hvordan de fire hold vil klare det i deres indbyrdes kampe.

SPANIEN:
Lad os starte med Spanien, som til slutrunden har et meget spændende hold med. Spændende fordi, der er nogle store navne med, men som er uprøvet på den helt store scene med landsholdet. Væk er Xavi, Iniesta, Silva, Ramos og så videre, men ind er nye possession-skolede spaniere. Med den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique er det netop den spanske DNA som bliver afspejlet i holdet, med en masse boldbesiddelse og dynamisk spil. På midten vil Koke og Rodri skulle diktere spillet, mens de længere fremme på banen formentlig vil sætte deres lid til Dani Olmo, Morata og Ferran Torres som de offensive kreatører. Holdets svaghed skal klart findes defensivt, hvor man ikke længere har en naturlig leder ala Puyol eller Ramos. I stedet har man hijacket Laporte fra Frankrig, som skal være styrmanden for Spanien. Jeg spår Spanien en udmærket slutrunde, men heller ikke mere end det. Og det kan så være jeg kommer til at se rigtig dum ud på den baggrund…

SVERIGE:
Janne Anderssons svenske landshold rimer på ’kollektiv’. Derfor var det også særdeles overraskende for mig, da jeg kunne læse at Zlatan Ibrahimovic blev udtaget til det svenske landshold, for skulle han virkelig ind og være et forstyrrende element for det svenske kollektiv? Nu ender det hele så ’som det startede’, da Zlatan desværre blev skadet. Sverige spiller deres sædvanlige 4-4-2, og skal man udpege nogle stjerner ud fra kollektivet vil jeg pege på Victor Lindelöf defensivt og Alexander Isak offensivt. Derudover er der Emil Forsberg der også kan have et tårnhøjt topniveau, men det er altid interessant at se om han kan ramme det. Sverige starter ud med Spanien, og kan man få ét point her, så tror jeg godt de kan ryge videre – og så kan de blive et interessant bekendtskab for os tilskuere.

POLEN:
Polen kvalificerede sig let videre til denne slutrunde som gruppevinder, i en forholdsvis let gruppe hvor man tog førstepladsen seks points foran Østrig. Holdet er egentlig ikke super interessant sådan målt på navne, men interessant er det, at man har hentet en portugisisk træner ind der skal give holdet et mere kreativt touch. Selvfølgelig er der vores allesammens Robert Lewandowski, men det er altid spændende hvor god han vil være til en slutrunde, hvor han ikke har de normale verdensstjerner til at servicere ham, som han har det i Bayern München. Jeg tror dog nok at ’Lewan’ skal levere noget magi, og særligt den taknemlige modstander Slovakiet til at starte med, kan give polakkerne en god start ved denne slutrunde.

SLOVAKIET:
Slutteligt er der Slovakiet, som er endnu et af de hold der kvalificerede sig gennem Nations League. Slovakiet har virkelig ikke et særligt godt hold når man kigger på navnene, og deres største navne må være henholdsvis Dubravka og Milan Skriniar nede bagved. I en dynamitgruppe som denne, er det nemmeste at pege på et hurtig billet retur til Slovakiet, men holdet har en god evne til at spille forholdsvis tætte landskampe, så jeg tror ikke de ryger ud på røv og albuer. Men Spanien, Sverige og Polen bør være for stærke modstandere til at Slovakiet får særligt meget ud af denne slutrunde. Derfor tror jeg på max ét point til slovakkerne.

Bud på endelig stilling:
Polen
Spanien
Sverige
Slovakiet

Spilforslag:
Spanien – Sverige X2, 3.45 Unibet
Polen vinder gruppen, 5.50 Bet365

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!