OPTAKT GRUPPE B

Så er vi kommet til Danmarks gruppe.
Det er lidt en powerhouse-gruppe, med fire stærke hold. Læg mærke til HOLD. For det er mandskaber der er spillet rigtig godt sammen, og hvor landstrænerne hver især har et klart og gennemspillet udtryk. Det bliver derfor tough business hvis Danmark skal spille sig videre som én af de to øverste, men læs gerne analyserne igennem for at se, hvorfor jeg alligevel tror det lykkes for de danske drenge.
DANMARK:
Lad os bare starte ud med The Danish Dynamite. Kasper Hjulmand har nemlig fået en ganske taknemlig opgave da han har overtaget et godt sammentømret dansk mandskab med masser af kollektiv kvalitet. Den defensive base på det danske landshold med Kasper Schmeichel på kassen og et enormt stærkt midterforsvar har stabiliseret os enormt gennem de seneste par år. Længere fremme er Pierre Emile og Thomas Delaney to ’unsung heroes’ der virkelig løber mange meter, og som er gode begge veje i spillet. Og selvfølgelig skal også nævnes Christian Eriksen, som har været vores ubestridt største stjerne de seneste par år på landsholdet. Jeg har dog en bange anelse angående Eriksen i år, som er kommet snigende de seneste par dage. Dels har hans klubskifte givet ham mindre spilletid, men også skiftet til Hjulmand hvor vi spiller en kende mindre direkte gjort, at jeg er i tvivl om hvor stor en slutrunde Eriksen kommer til at spille… Jeg har mine bange anelser, men håber da at han gør min tvivl til skamme. Danmark er et godt kollektiv, og de SKAL vinde deres første kamp mod Finland. Mod Rusland tror jeg minimum på et X, mens jeg tror vi får det svært mod Belgien der er bedre over det meste på banen. Det danske landshold vil blive støttet massivt fra hele nationen, især under gruppespilskampene på hjemmebane. Alle Superliga-fans har lagt deres klubtilhørsforhold bag sig, og de fokuserer nu 100 % på at støtte landsholdet. Vi har blandt andet set, at der er blevet lavet Brøndby stickers, der nu støtter landsholdet, hvilket er en stor ting. Landsholdet har bragt folk sammen, og den massive støtte fra Danmark kan blive afgørende under dette EM.
BELGIEN:
Det er et alvorligt hold som Roberto Martinéz har fået sat sammen. Kritiske røster ville sige, at det kunne enhver gøre, med det spillermateriale som han har til rådighed. Og man kan tendere til at give dem ret. For det er jo den ene verdensstjerne efter den anden der er fra det lille flamske land. De Bruyne, Lukaku, Hazard x 2, Mertens og Courtois blot for at nævne nogle. Det er ikke uden grund at Belgien vurderes blandt de allerstørste favoritter til at vinde EM-trofæet, for de har imponeret stort i de seneste år. Det har blandt andet ført dem til førstepladsen på FIFAs verdensrangliste. Belgien har tabt én kamp i de seneste 2½ år, og dét selvom de har spillet mod mange gode modstandere. Heriblandt har de jo blandt andet slået Danmark to gange, mens også andre hold er blevet fejet af banen. Jeg forventer Belgien snupper minimum 7 points i gruppen, og at de tager førstepladsen. Martinez spiller en fast 3-4-3, hvilket ofte fører til et hav af hjørnespark særligt i de kampe hvor de ikke kommer foran tidligt. Så med betting-brillen på, er det noget jeg selv vil forsøge at se om jeg kan udnytte til denne slutrunde.
RUSLAND:
Så er vi nået til Rusland, som kan være en svær størrelse at spå om. Rusland overraskede alt og alle som VM-værter da de kom hele vejen til kvartfinalen, hvor de dog måtte se sig slået af Kroatien i straffesparkskonkurrence. Siden da har de også gjort det fint, hvor de i kvalifikationen vandt alle deres kampe bortset fra deres kampe mod Belgien, hvor de tabte begge to. Nu er de så i gruppe mod deres overmagt, Belgien. Men Rusland har et robust, stærkt kollektiv, med en Artem Dzuyba der har fået netmaskerne til at blafre en hel del i den sidste lange periode. Forvent store ting, af spydspidsen i Ruslands 4-2-3-1 opstilling. Bag ham ligger Golovin og Cheryshev og skal levere forarbejdet til den 32-årige Zenit angriber. Defensivt er de lidt udfordret efter legendariske Igor Akinfeev har trukket sig tilbage, og de kan komme til at mangle den tidligere anførers ro og erfaring. Jeg spår et russisk hold der kan blive enten fugl eller fisk, og tror det blive et par lige kampe både mod Danmark og Finland.
FINLAND:
PUKKI-POWER. Og så alligevel lidt mere end det. For Finland har primært klaret sig igennem på en enormt robust defensiv, hvor vi alle sammen kender til deres karismatiske og likeable målmand, Lukas Hradecky. Sparv og Kamara er de defensive ankermænd på midtbanen, mens Pohjanpolo og Pukki er dem der skal gøre det for Finland fremad banen. Mens Island tidligere fik kultstatus for deres optræden ved slutrunden, forestiller jeg mig, at Finland kan få det samme. Alt taler for, at Finland tager en sidsteplads i gruppen. Men, lur mig, om de finske kæmper ikke kommer til at drille nogle i denne gruppe. Jeg håber det ikke, men ét eller andet fortæller mig, at det allerede kunne komme til at ske i deres første kamp….
Spilforslag:
Belgien vinder gruppen: Odds 1.76, LeoVegas
Rusland slutter sidst i gruppen: Odds 3.90, LeoVegas (dette spil holder værdi, selvom det er mest sandsynlig Finland tager den)
Romelu Lukaku Belgiens topscorer: Odds 1.80, Bet365
Christian Eriksen Danmarks topscorer: Odds 5.00, Bet365
Belgien – Rusland 1, Odds 1.77, ComeOn
Bud på endelig stilling:
Belgien
Danmark
Rusland
Finland

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!