fbpx

Odds tips fodbold (110)

Har du længe gået rundt med tanken om at prøve det der med at oddse på fodbold? Og vil du som mange andre også have en bid af lagkagen? Så skal du følge med her. Her hos os ved OddsProfit, har vi dygtige fodboldeksperter, der vil rådgive og vejlede dig i jagten på det perfekte odds. Hvis du ikke har turde at tage springet, så har du nu den perfekte mulighed. Du behøver ikke have den største interesse eller viden for hverken fodbold, eller hvordan man oddser, hvis blot du følger den rådgivning og vejledning, der er til rådighed her på hjemmesiden.

Fodbold er som den mest udbredte sport i verden, det perfekte sted at begynde med at oddse. De mange forskellige klubber, ligaer og fodboldspillere, skaber utallige muligheder for at tjene penge på odds. Men for at tjene penge, er det altafgørende at du har et kendskab til sportsudøverne, deres baggrund og personlige forcer. Men syntes du ikke, at du har tiden eller energien til at gøre dette? Eller ser du hellere at du bruger din tid på noget andet, kan du tage den nemme udvej og bruge den professionelle rådgivning der dagligt er til rådighed, når du er enten VIP eller PREMIUM+ medlem her hos os. Vores eksperter på området har afgrænset og undersøgt feltet fodbold, ud fra diverse relevante nyheder, analyser og seneste nyt i sportsverdenen. Det gør det nemmere for dig, da du ikke behøver at gøre alt forarbejdet. Du slipper for at sætte dig ind i klubbernes baggrund og de enkelte spillers personlige evner.

Du optimerer din tid ved at anvende de tips, du får af vores dygtige eksperter. Indenfor genren fodbold er Jan Tauer eksperten, du skal gøre brug af. Han har som tidligere professionel fodboldspiller opbygget et nævneværdigt netværk, der uden sammenligning giver ham insider viden og værdifulde informationer. Han har i mange år tjent store penge på at bette på fodbold i de lavere rækker. Ønsker du også at skabe en profit, der måske kan blive til mere end den normale lottokupons-værdi, er dette muligheden du skal gribe, da du nærmest får sejren serveret på et sølvfad. For det er ikke kun småpenge, man kan tjene. Du kan tjene solide summer ved at oddse på fodboldkampe, i samarbejde med vores rådgivning. På OddsProfit er vores slogan bygget op omkring nogle gennemsigtige principper. Vi vil gerne skabe samlet profit ved udgangen af hver måned for alle, (18 +) der modtager rådgivning her på siden. Du er i gode hæder hos vores fodbold-bettingsekspert Jan, der udregner på plausible faktorer som, bookmakernes værdilinjer, formkurve, statistik og sikkerhed.

Du kan altid følge med i overblikket over hans statistikker, samt de andre eksperters på hjemmesiden. Her kan du bl.a. se vundne kampe for måneden og overskuddet. På hjemmesiden vil du kunne benytte dig af live chatten, der altid er til rådighed. Her kan du kontakte vores forskellige eksperter og diskutere dagens spilforslag, som ikke kun behøver at være fodbold, da der er mange sportsgrene du kan oddse på, bl.a. NFL, NBA og NHL.

Odds tips fodbold

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf