Så starter Premier League: Disse tre hold kan løbe med mesterskabet

13. August 2021|

I aften starter Premier League. Og det er en liga jeg ser stort frem til skal starte. Dels synes jeg klart det er den mest spændende liga at følge med i. Den engelske fodboldkultur. Fansene. Sproget. Eksperterne. Holdene. Historierne.

Der er så meget jeg elsker ved engelsk fodbold. Desuden synes jeg også, at det er en absurd spændende vi kigger frem imod. Så mange spændende spørgsmål der skal besvares.

Nogle af mine spørgsmål lyder sådan her:

– Kan Liverpool rejse sig igen? Eller er Klopp ved at lave en “Klopp” igen, som han gjorde i Dortmund?
– Hvad kan Chelsea? Kan de komme helt op og drille Manchester-holdene?
– Er United endelig guldkandidater igen?
– Hvad kan Thomas Frank og Brentford? – Er City blevet metaltrætte eller har de fortsat gang i maskinen?
– Hvem bliver topscorer?

Alt dette og meget mere skal der findes svar på.

Jeg har tænkt meget på, hvem der kommer til at klare sig godt i denne sæson, og er meget spændt på at se storholdenes udlæg. En stor rundspørge blandt de engelske eksperter udmøntede sig i, at der blev peget på to forskellige klubber der kan løbe med mesterskabet: Manchester City og Chelsea. Det er ikke et dumt bud, men jeg vil også sætte Manchester United deroppe.

Deres trup er simpelthen så stærk, så de MÅ skulle betragtes som mulige guldkandidater. Jeg tror dog, når alt kommer til alt, at City løber med guldet igen i år. Klubbens organisation, spillere og spillestil er simpelthen uovertruffen. Og læg dertil, at de nok stadig når at hente mere ind. Der er hvertfald stærke rygter om Harry Kane skal til Etihad.

Jeg har derfor tidligere anbefalet Manchester City til at blive engelske mestre til 1.72 hos Unibet/888, og det vil jeg fortsat anbefale.

Derudover ryger der også en skilling afsted mod deres naboer, Manchester United til at blive mestre til odds 9.00 (bet365).

God fornøjelse med Premier League!

Husk, du kan få 500kr til ComeOn, hvis du ikke allerede har hentet dem. Få dem via dette link – klik her

Optakt til MLS

17. July 2021|

LS

Vi nærmer os snart halvvejspunktet i MLS 2021 sæsonen. MLS er som andre amerikanske sportsgrene delt op i en Eastern og Western Conference. Ligaen består af i alt 27 hold hold fordelt på 13 hold i Western- og 14 i Eastern Conference. Sidste års vinder Columbus Crew er startet utrolig ringe, på trods af at være i besiddelse af et hold der spiller for spiller, skal være i top 3 i Eastern Conference. Inden weekenden som markerer midtpunktet i sæsonen har vi følgende odds på vinderen af MLS i 2021.

Bet365

  • Seattle Sounders – 5,00
  • Los Angeles FC – 8,00
  • Orlando City – 9,00
  • Sporting Kansas City – 9,00
  • New England Revolution – 13,00
  • Philadelphia Union – 15,00
  • Columbus Crew – 17,00
  • LA Galaxy – 17,00

Men lad os se på hvorfor vi har følgende favoritter og hvor holdene har sine styrker.

Seattle Sounders – 5,00

Sounders har allerede to MLS titler I trofæskabet og med hele fire fianler i de sidste fem sæsoner har Seattle Sounders etableret sig som et tophold. Træneren Brian Schmetzer har skabt en vinderkultur, der har betydet at de endnu mangler at tabe denne sæson som det eneste hold i ligaen. Med 8 flotte sejre med fem uafgjorte kampe. Deres helt store fordel er deres hjemmebane, hvor de snitter 2,25 point pr. kamp. Den helt store stjerne på holdet er Raúl Ruidíaz fra Peru. Han er delt topscorere sammen med Chicharito med 10 mål og 1 assists. Sounders tabte finalen til Columbus Crew sidste år, men troen på titlen må være tæt på som Crew har problemer.

Los Angeles FC – 8,00

På nuværende tidspunkt er de vurderet som de næststørste favoritter. Hvilket vidner om de kvaliteter holdet besidder. Den seneste måneds flotte spil har rykket LAFC frem i tabellen med 3 sejre og et enkelt nederlag på 1-2 til Western Conferences nummer to nemlig Sporting Kansas City. Holdets helt store problem er dog personlige fejl, og formår de ikke at komme af med dem, vil MLS trofæet være tæt på umuligt at få fat i. De helt store stjerner Carlos Vela og Diego Rossi har de potentielt to stjerner i angrebet. Formår de at komme i gang, er de en stærk kandidat til at tage titlen såfremt de personlige fejl bliver væk.

Orlando City – 9,00

Orlando City har formentlig haft deres bedste sæson i MLS sidste år. De formåede at ende på fjerde pladsen i Eastern Conference og imponerede ved at nå finalen i turneringen ”MLS is Back” efter Covid-19 åbnede op for MLS igen. De endte med at tabe til Portland Timbers, men holdet viste at kvaliteterne som spillerne besidder er nok til at nå finalen. Man mistede Dom Dwyer til Toronto henover off-season men man har ikke haft problemer med at scorer denne sæson. Man snitter 1,75 mål pr. kamp. Den gamle United spiller Nani er stadig stjernen på holdet, men en egentlige sportslige stjerne er Daryl Dike som er ved at finde fodfæste og bør have en god anden halvdel af sæsonen.

Sporting Kansas City 9,00

 Kansas startede ud i odds 19,00 da sæsonen startede. Men som vi nærmer os midtpunktet i sæsonen er oddset faldet til odds 9,00. De gode resultater skal ses som en positiv reaktion på Peter Vermes flotte offensive spil. Det har vist sig i antallet af mål på 24 efter bare 13 kampe. Kansas City er det højestscorende hold i ligaen, og de mange mål kommer naturligt som de snitter 16,8 skud pr. kamp. Angriberne Daniel Salloi og Alan Pulido leder angrebet, mens den bare 19-årige Gianluca Busio leder midtbanen som en ældre midtbanegeneral. Sporting Kansas City har toppet Western Conference i to af de sidste tre sæsoner. Men led er smerteligt nederlag i kvartfinalen sidste og, men imponerede ved at nå semifinalen i 2018. De er en outsiter, men kan vise at være en solidt spil som holdet har formået at imponere i de indledende kampe i sæsonen.

Philadelphia Union 15,00

Philadelphia fik deres første store trofæ sidste år da de toppede ligaen da den ordinære sæson var færdigtspillet. Det resulterede i at træner Jim Curtin fik trofæet som årets træner. Man endte med at ryge ud i semifinalen hvor man tabte til de senere vindere Portland Timbers. Men nederlaget har ikke ødelagt Philadelphias gode spil. Med en solid tredjeplads i Eastern Conference hvor man tillader mindre end 1 mål pr. kamp. Rosen tilfalder Andre Blake der vandt titlen som årets målmand sidste år. Holdets problem skal findes i angrebet, hvor målene ikke er kommet som man har ønsket det. Kan man få styr på angrebet og beholde de store kvaliteter bag til er odds 15,00 flot betalt. Sidste års nederlag i første runde af play-offs var en bitter pille at sluge. Men troen på at man i år kan gå endnu længere må være holdets store mål.

Du kan tilmelde dig Oddsprofit lige her

Danmark kommer på overarbejde mod England

5. July 2021|

Læste du min optakt til kvartfinalerne? Det håber jeg næsten du gjorde, alene fordi du så ikke bliver chokeret over hvilke hold der nu er i semifinalen. Jeg ramte nemlig rigtigt med fire ud af fire hold, og vi har nu netop det scenarie jeg talte om med Italien, Spanien, England og Danmark i semifinalerne til dette års EM.

Se hvilket odds 141.0 vores ekspert har fundet til England – Danmark

Det er altså ganske stærkt af Danmark at stå blandt disse tre andre nationer, og nu er man blot to sejre fra en eventuel EM-titel. Men som jeg også skrev i mit seneste indlæg, tror jeg faktisk at semifinalen bliver endestationen for Danmark. Desværre. Englænderne er simpelthen for stærke, og jeg vil give tre årsager til at dette bliver tilfældet:

1) England holder kampene i et jerngreb. Jerngreb? Ja, ganske enkelt. Deres seneste 11 landskampe vidner om dette, hvor man kun har lukket et enkelt mål ind, alt i mens man har vundet 10 sejre og blot spillet en enkelt uafgjort. England defensiv er simpelthen så stærk, og jeg tror virkelig at både Damsgaard, Dolberg og Braithwaite får det svært mod Stones, Maguire og co.

2) De har for meget offensiv kvalitet. Nu sad jeg og så hele Englands kamp i går, og jeg synes de var meget skræmmende. Ikke fordi de væltede sig i chancer på sådan en Manchester City-måde, mere fordi de styrede kampen fra start til slut og bare jagtede næste mål på ægte Bayern München-manér. Kane der nu har fået hul på bylden, Sancho, Sterling, Mount, Rashford… Der er så meget kvalitet hos de englændere, og jeg frygter lidt hvordan deres forreste tre kan gøre ondt på Kjær, AC og Vestergaard. Det er jo ret beset første gang vi står overfor verdensklasse siden Lukaku og De Bruyne. Og dér så vi hvordan dét gik…

3) Wembley. Vi spiller på Wembley, hvor englænderne får en masse opbakning, mens danskerne ikke får lov at rejse ind i landet. Det må alt andet lige, gøre en kæmpe forskel i kampen. Jeg ville meget gerne have set den kamp i parken, og så havde min favoritvurdering også været mere lige.

Alle disse ovenstående ting gør mig desværre lidt pessimistisk inden vores møde med englænderne, men jeg håber meget, at danskerne ENDNU engang kan overraske. Men jeg tror det bliver svært.

Vil du med på vores henze-challenge? Fra 100 til 1.000.000,00 kroner på 97 steps!

Jeg kommer løbende til at smide spilforslag op til kampen inde på oddsprofit, i takt med at bookmakerne åbner for deres spil til kampen. God kamp!

Danmark kommer på overarbejde mod England

4. July 2021|

Læste du min optakt til kvartfinalerne? Det håber jeg næsten du gjorde, alene fordi du så ikke bliver chokeret over hvilke hold der nu er i semifinalen. Jeg ramte nemlig rigtigt med fire ud af fire hold, og vi har nu netop det scenarie jeg talte om med Italien, Spanien, England og Danmark i semifinalerne til dette års EM.

Det er altså ganske stærkt af Danmark at stå blandt disse tre andre nationer, og nu er man blot to sejre fra en eventuel EM-titel. Men som jeg også skrev i mit seneste indlæg, tror jeg faktisk at semifinalen bliver endestationen for Danmark. Desværre. Englænderne er simpelthen for stærke, og jeg vil give tre årsager til at dette bliver tilfældet:

1) England holder kampene i et jerngreb. Jerngreb? Ja, ganske enkelt. Deres seneste 11 landskampe vidner om dette, hvor man kun har lukket et enkelt mål ind, alt i mens man har vundet 10 sejre og blot spillet en enkelt uafgjort. England defensiv er simpelthen så stærk, og jeg tror virkelig at både Damsgaard, Dolberg og Braithwaite får det svært mod Stones, Maguire og co.

2) De har for meget offensiv kvalitet. Nu sad jeg og så hele Englands kamp i går, og jeg synes de var meget skræmmende. Ikke fordi de væltede sig i chancer på sådan en Manchester City-måde, mere fordi de styrede kampen fra start til slut og bare jagtede næste mål på ægte Bayern München-manér. Kane der nu har fået hul på bylden, Sancho, Sterling, Mount, Rashford… Der er så meget kvalitet hos de englændere, og jeg frygter lidt hvordan deres forreste tre kan gøre ondt på Kjær, AC og Vestergaard. Det er jo ret beset første gang vi står overfor verdensklasse siden Lukaku og De Bruyne. Og dér så vi hvordan dét gik…

3) Wembley. Vi spiller på Wembley, hvor englænderne får en masse opbakning, mens danskerne ikke får lov at rejse ind i landet. Det må alt andet lige, gøre en kæmpe forskel i kampen. Jeg ville meget gerne have set den kamp i parken, og så havde min favoritvurdering også været mere lige.

Alle disse ovenstående ting gør mig desværre lidt pessimistisk inden vores møde med englænderne, men jeg håber meget, at danskerne ENDNU engang kan overraske. Men jeg tror det bliver svært.

Jeg kommer løbende til at smide spilforslag op til kampen inde på oddsprofit, i takt med at bookmakerne åbner for deres spil til kampen. God kamp!

” column_min_width=”[object Object]” column_spacing=”[object Object]” rule_style=”[object Object]” rule_size=”[object Object]” rule_color=”[object Object]” hide_on_mobile=”[object Object]” class=”[object Object]” id=”[object Object]”][object Object]

Kvartfinalerne er klar – og det er mit bud på EM’s vinder også

30. June 2021|

Der er ved at være tyndet godt ud i antallet af tilbageværende hold ved EM 2020, som altså afholdes nu, 2021. Og sikke dog en udrensning der kom af store nationer. Portugal, Frankrig og Tyskland måtte alle tage hjem, mens også Holland, Sverige, Østrig, Wales og Kroatien blev vejet og fundet for let.

Nu gælder det så kvartfinalerne, og jeg vil bare lave en lynanalyse over de tilbageværende hold og deres eventuelle vej til finalen. I første kvartfinale mødes Belgien og Italien. Den tror jeg simpelthen at Italien vinder. Jeg synes de har virker stærkest i slutrunden, mens Belgien har virker en smule uorganiserede og jeg synes meget har afhængt af henholdsvis Lukaku og De Bruyne offensivt. Mon ikke Italien tager en god, gammeldags smal sejr her?

I anden kamp mødes Spanien og Schweiz. Man må bestemt ikke undervurdere sidstnævnte, men jeg tror alligevel Spaniens tunge boldbesiddelse kan dræbe schweizerne langsomt… Spanien videre.

I tredje kamp tror jeg Ukraine kan drille England. Specielt fordi de er rigtig afklarede i hvordan de gerne vil spille, og har store, stærke angribere der kan gøre ondt på alle hold. Men, men ikke England har nok offensiv kvalitet til trodsalt at få scoret flest mål. Det regner jeg med.

I sidste kamp tror jeg på Danmark. Set ud fra hvordan vi har spillet, kontra Tjekkiet, så regner jeg med Hjulmand trækker det længste strå.

Det efterlader os med Italien, Spanien, England og Danmark. Og uden at give den helt store analyse, så tror jeg at det bliver en finale mellem Spanien og England. Hvorfor Spanien? Jo, for jeg tror det kræver ekstraordinær offensiv kvalitet at vinde over Spanien, og det synes jeg egentlig ikke Italien besidder. De har et godt kollektiv og en uhyggelig defensiv, men offensive individualister er de ikke specielt stærke på.

I den anden semifinale vil vi så have Danmark og England, og her tror jeg desværre danskerne må strække gevær, selvom det kan blive en tæt kamp. I finalen vil vi så have Spanien mod England, og her ser jeg lige netop England have tilpas mange spillere med individuelle kvaliteter, der kan udfordre Spaniens lidt skrøbeligt defensiv, og tror altså at englænderne ENDELIG kan hjemtage trofæet. Dette er selvfølgelig en lynanalyse, men om ikke andet, så tror jeg at det er sådan forløbet kommer til at se ud.

IT’S COMING HOME.

Dagens spilforslag: Danmark brager sammen med Wales i Amsterdam

26. June 2021|

Oddsforslag: Danmark vinder

Gruppespillet ved EM er overstået og i dag tages der hul på ottendedelsfinalerne, hvor blandt andet Danmark kommet i aktion.

Dagens program består således af opgør mellem Danmark og Wales på Amsterdam Arena i Amsterdam, mens Italien og Østrig efterfølgende møder hinanden på Wembley Stadium i London.

Som bekendt gik Danmark videre fra gruppespillet på andenpladsen bag ved Belgien. En storsejr over Rusland i sidste kamp sendt Hjulmands tropper videre i turneringen, hvor et opgør mod Gareth Bale og resten af Wales-mandskabet nu venter.

Wales var på lidt af et eventyr ved EM i 2016, hvor de gik hele vejen til semifinalen, men under dette EM har de ikke præsteret helt på samme niveau.

Danmark er da også klare favoritter til aftenens kamp, hvor der vil være omkring 4.000 danske tilskuere tilstede, som alle vil hjælpe Kasper Hjulmands tropper mod sejren.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark vinder

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.85

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 370 kr.

Overskud: 170 kr.

Hvad bliver Danmark – Wales for en kamp?

25. June 2021|

Danmark fik kvalificeret sig videre, da de gjorde lige præcis som de skulle og sikrede en storsejr over Rusland, mens Belgien gav os en hjælpende hånd, ved at slå de upåagtede finnere med 2-0. Nu venter en forholdsvis taknemlig opgave, Wales. Eller hvad? For hvor gode er waliserne egentlig? Og hvad kommer de med? Det har jeg kigget lidt nærmere på, og vil her klæde jer lidt på til kampen:

Bookmakerne var tidligt ude med en pris der hed omkring 1.95 for en dansk sejr. Denne har spillerne sidenhed spillet ned, så den i skrivende stund ligger i omkring odds 1.85. Der er altså en overordnet tro på, at Danmark klarer Wales. Men hvad er Wales for en størrelse?

Holdet som vi skal op imod lå, ligesom os selv, ikke i den sværeste EM-gruppe man kunne forestille sig. Både Wales og Schweiz sluttede på fire point, efter en uafgjort i den indbyrdes, nederlag til Italien og sejr over Tyrkiet. Wales har klaret sig storartet igennem den senere tid på primært to ting: en attråværdig fighterindstilling og et rigtig godt omstillingsspil. Det er nemlig ikke helt for sjov det som Wales har rendende rundt oppe foran. Det er nemlig nogle rigtig hurtige og dygtige omstillingsspillere de har i Daniel James, der har imponeret so far, samt Gareth Bale der virker i fortrinligt spillehumør.

Derudover er Aaron Ramsey selvfølgelig også en spiller som vi bør nævne, som er en profil der står ud af mængden. Wales har under både Giggs og Page eksperimenteret en del med deres omstillinger, og er forholdsvis fleksible. Mod Danmark forventer jeg, at man sikrer sig defensivt for at stå så robust som muligt, mens man selvfølgelig vil have de tre oppe foran til at lave rav i den. Og det kan de komme til. Jeg forventer et kampbillede hvor Danmark kommer til at være rigtig meget på bolden, og hvor Wales konstant vil lure på omstillingerne. Og de kan komme til at gøre ondt på Danmark. Kjær og Vestergaard er begge nogle tunge drenge, der ikke kan lide at forsvare med næsen mod eget mål. Og det kan de altså nemt komme til, hvis waliserne lykkes med at ’løbe’ mod Danmark. Det er min store advarsel: Pas nu på de omstillinger, og luk bagrummet, Danmark.

Men samlet set, så bør vi kunne tryne Wales med bolden, og skal også få lavet et par kasser mod dem. Og mon ikke det bliver nok.

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig god landskamp. //Jonas Mortensen

Dagens spilforslag: Danmark skal bruge en sejr hjemme mod Rusland

21. June 2021|

Oddsforslag: Danmark vinder

EM er i fuld gang i disse dage, og søndag blev der taget hul på runde tre af gruppespillet.

Dagens program består af følgende opgør:

Nordmakedonien – Holland på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Ukraine – Østrig på Arena Națională i Bukarest.

Finland – Belgien på Gazprom Arena i Sankt Petersborg.

Danmark – Rusland i Parken i København.

Med to nederlag i de første to kampe er Danmark presset til en sejr, hvis de vil videre fra gruppespillet.

Belgien har inden aftenens kampe seks point, mens Rusland og Finland begge har tre point. En sejr til Belgien over Finland vil gøre, at Danmark med en sejr over Rusland ender på andenpladsen i gruppen.

Danmark er da også klare favoritter til aftenens kamp, hvor Parken med omkring 25.000 tilskuere vil hjælpe Kasper Hjulmands tropper mod sejren.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark vinder

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.70

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 340 kr.

Overskud: 140 kr.

Dagens spilforslag: Italien går gennem gruppen som ubesejret

20. June 2021|

Oddsforslag: Italien vinder

EM er i fuld gang i disse dage, og i dag bliver der taget hul på runde tre af gruppespillet.

Dagens program består af opgør mellem Italien og Wales på Stadio Olimpico i Rom og Schweiz og Tyrkiet på Baku Olympic Stadium i Baku.

Italien har indtil videre taget hele EM med storm, da de har været fuldstændig suveræne på deres egen hjemmebane. De har således ikke indkasseret nogle mål endnu, mens de samtidig har scoret hele seks efter de første to kampe.

Wales har dog også gjort det godt under denne slutrunde, hvor de har fire point efter de første to kampe. De har dog blot scoret tre mål, mens de samtidig har indkasseret ét.

Italien har allerede varslet flere ændringer i startopstillingen, men alligevel er deres klasse så høj, at de er storfavoritter til aftenens opgør.

Derfor er dagens spilforslag: Italien vinder

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.53

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 306 kr.

Overskud: 106 kr.

Hvem vinder EM?

19. June 2021|

Hvem vinder EM?

Vi er nu et stykke inde i EM, og det er tid til at gøre status over hvem der ser ud til at stå stærkest i forhold til at vinde det eftertragtede trofæ. Og helt ærligt, jeg har min helt egen ’dark horse’ til at gøre det.

På forhånd var det nationer som Frankrig, Italien, Spanien, Belgien og England der toppede bookmakernes liste over kandideterne til at vinde EM. Og ja, det er store lande. Store stjerner. Store trænernavne. Og lad det være sagt med det samme; sandsynligheden for at det bliver én af de fem er fortsat super stor.

Skal vi starte med Spanien, så skuffede de mig groft mod Sverige. Jo jo, det havde da bolden ca. 80% af tiden.. Men at Sverige kunne lukke forholdsvist godt ned for Spanien og alle deres stjerner i nærmest 90 minutter, er simpelthen sigende. Havde Marcus Berg været bare ’normalt skarp’, så havde Sverige endda snuppet alle tre points! Én ting er tydeligt efter den første kamp. Spanien mangler simpelthen den fornødne offensive kvalitet. Selvfølgelig er muligheden der igen i næste kamp, hvor de formentlig får lidt mere bagrum at spille i. Men jeg vil gerne lægge hovedet på blokken. Spanien vinder ikke EM.

To af de nationer der har imponeret af de tilbageværende lande, er Italien og Frankrig. Ganske sikkert vandt de to store nationer deres hidtidige kampe. Italien ser umanérligt svære ud, når det kommer til at bryde dem op. Klassisk italiensk. Frankrig er bare et hold af verdensstjerner, og det er altid enormt interessant at se Pogba i slutrundesammenhænge, hvor jeg har en fornemmelse af, at han altid vågner op til dåd.

Dernæst er der Belgien og England. Belgien var voldsomme i sekvenser mod Danmark, efter de havde fået skiftet deres to talismænd ind, nemlig Kevin de Bruyne samt Eden Hazard. Belgien bør klare sig fint igennem gruppen med max indtal points.

Men men men… Hvor bliver Portugal af i denne snak? Jeg synes simpelthen at Portugal har et klassehold. Fra bagerst, hvor de besidder måske verdens bedste midtstopper hos Manchester City. Derudover har de masser af strenge at spille på rent offensivt, nu nævner jeg bare i flæng; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo og Diego Jota. hvorfor jeg ikke forstår, at de er forholdsvist ’lavt’ rangeret hos bookmakerne (med tilsvarende dette…). At vi lige nu kan finde odds 8 på at Portugal tager hele molevitten er godt betalt.

De forsvarende EM-mestre er undervurderet, og jeg tror simpelthen den sammenspillethed som Portugal har kan føre dem rigtig langt i denne turnering. Oddset er faldet til 8.50 efter deres første kamp mod Ungarn, på 888/Unibet, men jeg synes stadig dette spil holder værdi. (Og nu vi taler om værdi. Odds 15.00 på Holland der har spillet rigtig imponerende de to første kampe, synes jeg også fortjener lidt flaskepant.) Det bliver spændende at se i dag, hvordan de regerende europamestre tager sig ud.

Dagens spilforslag: England brager sammen med Skotland

18. June 2021|

Oddsforslag: Uafgjort

EM er i fuld gang i disse dage, og onsdag blev der taget hul på runde to af gruppespillet.

Dagens program består af opgør mellem Sverige og Slovakiet på Gazprom Arena i Sankt Petersborg, Kroatien og Tjekkiet på Hampden Park i Glasgow samt England og Skotland på Wembley i London.

Aftenens kamp er et sandt arvefjendeopgør, hvor der vil være utrolig mange følelser på spil.

På papiret har England uden tvivl det bedste hold, men motivationen hos de skotske spillere er uden tvivl enorm. Der er formentlig ikke noget de hellere vil, end at gøre livet surt for England foran de engelske fans.

Derfor er dagens spilforslag: Uafgjort

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 5.50

Indsats: 100 kr.

Mulig gevinst: 550 kr.

Overskud: 450 kr.

Dagens spilforslag: Danmark får besøg af Belgien i Parken

17. June 2021|

Oddsforslag: Danmark eller uafgjort

EM er i fuld gang i disse dage, og onsdag blev der taget hul på runde to af gruppespillet.

Dagens program består af opgør mellem Ukraine og Nordmakedonien på Arena Națională i Bukarest, Danmark og Belgien i Parken i København samt Holland og Østrig på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Onsdag fik Danmark en håndsrækning af de helt store, da Rusland sejrede med 1-0 over Finland. Kampen om andenpladsen er derfor fortsat helt åben, men det bedste udgangspunkt for Danmark vil selvfølgelig være med point på kontoen efter dagens kamp.

Det bliver uden tvivl et følelsesladet opgør i Parken, da det er først kamp siden den alvorlige situation med Christian Eriksen i lørdags.

Måske vil de store følelser blive til Danmarks fordel, men det er ikke til at spå om. Til kampen vil der dog være hele 25.000 tilskuere tilstede, hvorfor opbakningen bestemt ikke vil fejle noget som helst.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark eller uafgjort

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.80

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 360 kr.

Overskud: 160 kr.

Dagens spilforslag: Italien fortsætter med at vinde

16. June 2021|

Oddsforslag: Italien vinder

EM er i fuld gang i disse dage, og nu har alle hold været i aktion, hvorfor runde to starter i dag.

Dagens program består derfor af opgør mellem Finland og Rusland på Gazprom Arena i Sankt Petersborg, Tyrkiet og Wales på Baku Olympic Stadium i Baku og Italien og Schweiz på Stadio Olimpico i Rom.

Italien åbnede fredag aften EM med en sikker sejr på 3-0 over Tyrkiet, hvorfor de nu er ubesejret i hele 28 landskampe i streg. De er også klare favoritter til aftenens opgør, da Schweiz måtte nøjes med 1-1 mod Wales i deres åbningskamp i lørdags.

Derfor er dagens spilforslag: Italien vinder

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.60

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 320 kr.

Overskud: 120 kr.

Optakt: GRUPPE E

15. June 2021|

Optakt: GRUPPE E
Nu til en særdeles spændende gruppe, med fire stærke hold. Personligt er det én af de grupper jeg har været mest i tvivl om, og tør nærmest stadig ikke spå om, hvordan de fire hold vil klare det i deres indbyrdes kampe.

SPANIEN:
Lad os starte med Spanien, som til slutrunden har et meget spændende hold med. Spændende fordi, der er nogle store navne med, men som er uprøvet på den helt store scene med landsholdet. Væk er Xavi, Iniesta, Silva, Ramos og så videre, men ind er nye possession-skolede spaniere. Med den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique er det netop den spanske DNA som bliver afspejlet i holdet, med en masse boldbesiddelse og dynamisk spil. På midten vil Koke og Rodri skulle diktere spillet, mens de længere fremme på banen formentlig vil sætte deres lid til Dani Olmo, Morata og Ferran Torres som de offensive kreatører. Holdets svaghed skal klart findes defensivt, hvor man ikke længere har en naturlig leder ala Puyol eller Ramos. I stedet har man hijacket Laporte fra Frankrig, som skal være styrmanden for Spanien. Jeg spår Spanien en udmærket slutrunde, men heller ikke mere end det. Og det kan så være jeg kommer til at se rigtig dum ud på den baggrund…

SVERIGE:
Janne Anderssons svenske landshold rimer på ’kollektiv’. Derfor var det også særdeles overraskende for mig, da jeg kunne læse at Zlatan Ibrahimovic blev udtaget til det svenske landshold, for skulle han virkelig ind og være et forstyrrende element for det svenske kollektiv? Nu ender det hele så ’som det startede’, da Zlatan desværre blev skadet. Sverige spiller deres sædvanlige 4-4-2, og skal man udpege nogle stjerner ud fra kollektivet vil jeg pege på Victor Lindelöf defensivt og Alexander Isak offensivt. Derudover er der Emil Forsberg der også kan have et tårnhøjt topniveau, men det er altid interessant at se om han kan ramme det. Sverige starter ud med Spanien, og kan man få ét point her, så tror jeg godt de kan ryge videre – og så kan de blive et interessant bekendtskab for os tilskuere.

POLEN:
Polen kvalificerede sig let videre til denne slutrunde som gruppevinder, i en forholdsvis let gruppe hvor man tog førstepladsen seks points foran Østrig. Holdet er egentlig ikke super interessant sådan målt på navne, men interessant er det, at man har hentet en portugisisk træner ind der skal give holdet et mere kreativt touch. Selvfølgelig er der vores allesammens Robert Lewandowski, men det er altid spændende hvor god han vil være til en slutrunde, hvor han ikke har de normale verdensstjerner til at servicere ham, som han har det i Bayern München. Jeg tror dog nok at ’Lewan’ skal levere noget magi, og særligt den taknemlige modstander Slovakiet til at starte med, kan give polakkerne en god start ved denne slutrunde.

SLOVAKIET:
Slutteligt er der Slovakiet, som er endnu et af de hold der kvalificerede sig gennem Nations League. Slovakiet har virkelig ikke et særligt godt hold når man kigger på navnene, og deres største navne må være henholdsvis Dubravka og Milan Skriniar nede bagved. I en dynamitgruppe som denne, er det nemmeste at pege på et hurtig billet retur til Slovakiet, men holdet har en god evne til at spille forholdsvis tætte landskampe, så jeg tror ikke de ryger ud på røv og albuer. Men Spanien, Sverige og Polen bør være for stærke modstandere til at Slovakiet får særligt meget ud af denne slutrunde. Derfor tror jeg på max ét point til slovakkerne.

Bud på endelig stilling:
Polen
Spanien
Sverige
Slovakiet

Spilforslag:
Spanien – Sverige X2, 3.45 Unibet
Polen vinder gruppen, 5.50 Bet365

Dagens spilforslag: Tyskland får besøg af Frankrig

15. June 2021|

Oddsforslag: Begge hold scorer

Fredag aften blev EM langt om længe sparket i gang, og i dag bliver gruppe F introduceret til slutrunden.

Dagens program består af opgør mellem Ungarn og Portugal på Puskás Aréna i Budapest og Frankrig og Tyskland på Allianz Arena i München.

Efter aftenens kampe har alle nationer været i kamp ved EM, hvorfor runde to starter i morgen.

Det er uden tvivl et længeventet opgør, som finder sted i Tyskland denne aften. To af favoritterne til trofæet mødes således allerede i gruppespillet, mens de forsvarende mestre fra Portugal spiller lige inden. Gruppe F er af gode grunde navngivet dødens gruppe, hvor Ungarn ikke spås de store chancer.

Det er to målfarlige mandskaber som står overfor hinanden i München, da Frankrig i deres seneste fem landskampe har scoret ti mål, mens Tyskland har scoret imponerende 13 mål. Syv af dem kom mod Letland i den sidste testkamp inden EM.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.66

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 332 kr.

Overskud: 132 kr.

Dagens spilforslag: Spanien og Sverige brager sammen

14. June 2021|

Oddsforslag: Begge hold scorer ikke

Fredag aften blev EM langt om længe sparket i gang, og i dag bliver gruppe E introduceret til slutrunden.

Dagens program består af opgør mellem Skotland og Tjekkiet på Hampden Park i Glasgow, Polen og Slovakiet på Gazprom Arena i Sankt Petersborg samt Spanien og Sverige på Estadio de La Cartuja i Sevilla.

Som altid til en slutrunde er der stort pres på Spanien, da forventningerne altid er tårnhøje. En sejr til Spanien vil derfor sende dem godt for start, hvilket bliver uhyre vigtigt for det coronaramte mandskab.

Spanien er da også favoritter til dagens kamp, selvom Sverige er ubesejret i deres seneste fem landskampe. Modstanden har dog været af ringe kvalitet, mens de i 2020 tabte til Frankrig, Portugal, Kroatien og Danmark. De har det altså svært når de møder modstandere af god kvalitet.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer ikke

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.66

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 332 kr.

Overskud: 132 kr.

Dagens spilforslag: England åbner EM med en sejr

12. June 2021|

Dustin Change

Oddsforslag: England vinder

Fredag aften blev EM langt om længe sparket i gang, og i dag bliver gruppe C og D introduceret til slutrunden.

Dagens program består af opgør mellem England og Kroatien på Wembley i London, Østrig og Nordmakedonien på Arena Națională i Bukarest og Holland og Ukraine på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Som altid til en slutrunde er der stort pres på England, da forventningerne altid er tårnhøje. En sejr til England vil derfor sende dem godt for start, hvilket bliver uhyre vigtigt for Gareth Southgates tropper.

England er da også favoritter til dagens kamp, da Kroatien ikke er lige så gode, som de var under VM i 2018, hvor de som bekendt endte med sølvmedaljer.

Derfor er dagens spilforslag: England vinder

Spilletidspunkt: Søndag kl. 15:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.57

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 314 kr.

Overskud: 114 kr.

OPTAKT GRUPPE C:

12. June 2021|

Så er vi nået til gruppe C, som umiddelbart ser ud til at blive en lidt ensidig affære med et meget stærkt hollandsk hold, og nogle derudover lidt svagere modstandere. Der bliver dog formentlig kamp om andenpladsen i gruppen, og det kan gå hen og blive ret spændende hvordan denne gruppe udvikler sig.

Gruppen består af Holland, Ukraine, Nordmakedonien og Østrig.

HOLLAND:

Frank de Boer har taget over for den nuværende Barcelona-træner Koeman, og det har han sådan set gjort rigtig fint. Efter at have misset et par slutrunder er de ’Oranje’ nu tilbage, og det er de med et ungt og energisk hollandsk mandskab, med masser af spændende spillere. Om de har potentialet til at komme rigtig langt kan jeg godt have min tvivl om, dertil mangler holdet nok nogle virkelige verdensstjerner. Profilerne på holdet jeg vil fremhæve er særligt De Ligt og Blind defensivt. På midtbanen har holdet Frenkie de Jong og Wijnaldum som begge er fantastisk bevægelige og dynamiske. Offensovt er Memphis Depay i storform for det hollandske mandskab, og har i de seneste kampe spillet sammen med Wout Weghorst der har haft en god sæson i det tyske. Med en gruppe hvor de bør gå videre som etter, kan Holland virkelig komme godt i gang i turneringen, og derfor kan det måske række langt. Omvendt, tror jeg som sagt de kan få problemer hvis de skal møde nogle af mandskaberne fra den virkelige elite.

UKRAINE:

I Ukraine kan man med god grund se frem til en spændende slutrunde. Dels er det et rigtig spændende hold som de kommer med, og derudover har Ukraine vist sig som et rigtig stærkt hold de seneste år. I kvalifikationen gik man videre som etter uden et eneste nederlag, og holdt stjernespækkede Portugal bag sig på andenpladsen! Træneren er Andriy Shevchenko, den tidligere Milan-stjerneangriber, og Shevchenko råder over en trup der har et godt mix af rutine og af unge talenter. Desuden kender rigtig mange af spillerne til hinanden fra den hjemlige liga, hvor mange spiller på henholdsvis Shakhtar Donetsk og Dinamo Kiev. Deres stjernespillere kommer dog ikke fra den hjemlige liga. Her vil jeg i stedet fremhæve Zinchenko, der kommer fra en vanvittigt flot sæson i Manchester City der skal husere på Ukraines venstreside. Ukraine har også endnu en spiller i det engelske, nemlig Andriy Yarmolenko, som dog ikke har haft den allerbedste sæson. Og slutteligt er Ruslan Malinovsky en spiller man med god grund kan have store forventningert til. Malinovsky spiller normalt i Atalanta, og der er store klubber meldt interesserede i den dygtige midtbanespiller og jeg tror han kommer til at spille en fremragende slutrunde! Spændende hold.

ØSTRIG:

Østrig er lidt en svær størrelse, og spørgsmålet er hvad de kommer med i år. Min mavefornemmelse er, at de kommer til at skuffe en smule. De har dog et udmærket hold med nogle stjerner i blandt. Her, må jo nævnes David Alaba, Marcel Sabitzer og Julian Baumgartlinger som nogle af dem der står særligt ud. Jeg tror de får det svært mod både Holland og Ukraine, og spørgsmålet er så, om en eventuel sejr mod Nordmakedonien kan være nok til avancement… Jeg tvivler. I kvalifikationen blev man nummer to i gruppen efter Polen, og sluttede foran netop Nordmakedonien som de nu skal møde i gruppespillet til selve slutrunden. To kampe, som i øvrigt begge endte med Østrigsk sejr.

NORDMAKEDONIEN:

Nordmakedonien er for mig at se ét af slutrundens på papirets ringeste hold, målt spiller for spiller. Men tag ikke fejl; det er første gang nationen kvalificerer sig og det må betyde noget helt særligt for spillerne nu at skulle repræsentere landet til en slutrunde. Årsagen til deres deltagelse kommer efter en kvalifikation gennem Nations League’s laveste rangering, D-laget. Nordmakedonien spiller en solid 5-3-2 opstilling, og selvom de står relativt langt tilbage på banen har de svært ved at holde nullet. Det samme forventer jeg at se i deres kampe i denne slutrunde. Dog har holdet en kvalitet i det offensive, i og med, at det kun var Polen der holdt rent bur mod makedonerne. Og skal der peges på nogle individuelle profiler på holdet, så er det jo ikke muligt at undgå at nævne Goran Pandev, som er holdets store stjerne, selvom han efterhånden har rundet de 37 år. Derudover er der også Leeds’ Alioski samt Napolis Elif Elmas som er en kreativ og interessant midtbanespiller. Jeg tror dog makedonerne får det svært, og ser dem max få ét point til denne slutrunde.

Spilforslag:

Østrig – Nordmakedonien 1: 1.70, Bet365

Kvalificerer sig ikke: Nordmakedonien: 1.28, Bet365

Holland – Ukraine: Skud på mål over 0.5: Wijnaldum: 2.08, LeoVegas

Bud på endelig stilling:

Holland

Ukraine

Østrig

Nordmakedonien

Dagens spilforslag: Danmark åbner EM mod Finland i Parken

11. June 2021|

Oddsforslag: Danmark vinder

Fredag aften blev EM langt om længe sparket i gang, da Italien og Tyrkiet mødte hinanden på Stadio Olimpico i Rom, hvor Italien sejrede med 3-0.

Dagens program består af opgør mellem Wales og Schweiz på Baku Olympic Stadium i Baku, Danmark og Finland i Parken i København og Belgien og Rusland på Gazprom Arena i Sankt Petersborg.

Når dagen er omme har alle hold i gruppe A og B således været i aktion, hvorfor det er vigtigt for Kasper Hjulmands tropper, at hente de tre point mod upåagtede Finland.

En sejr til Danmark vil nemlig sende dem godt for start, hvilket bliver uhyre vigtigt, da næste opgør bliver på torsdag mod favoritterne fra Belgien.

Danmark er da også favoritter til dagens kamp, men Kasper Hjulmand har de seneste dage brugt tiden på, at tale Finland op, da de har en kompakt defensiv og et farligt kontraspil.

Hjemmebanefordelen med over 15.000 tilskuere vil dog hjælpe Danmark på vej mod sejren.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark vinder

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.40

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 280 kr.

Overskud: 80 kr.

Dagens spilforslag: EM sparkes i gang

10. June 2021|

Oddsforslag: Italien vinder

Fredag aften sparkes EM langt om længe i gang, når Italien og Tyrkiet brager sammen på Stadio Olimpico i Rom.

Der er lagt op til et brag af en åbningskamp, hvor hele fodboldeuropa med garanti vil holde øje. De omkring 23.000 tilskuere på stadion vil formentlig også levere en stemning udover det sædvanlige.

I kvalifikation hentede Italien imponerende ti sejre ud af ti mulige, hvorfor Roberto Mancinis tropper er storfavoritter til aftenens kamp.

Tyrkiet bliver dog bestemt ingen walkover, da de selv hentede syv sejre i deres ti kvalifikationskampe.

Det er generelt set to formstærke mandskaber der mødes, da Tyrkiet er ubesejret i deres seneste seks landskampe, mens det for Italiens vedkommende er hele 27 landskampe i streg uden nederlag.

Derfor er dagens spilforslag: Italien vinder

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.50

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 300 kr.

Overskud: 100 kr.

Vild EM-konkurrence: Vind 1.000.000 kroner

8. June 2021|

Den danske bookmaker ComeOn har lanceret en konkurrence, hvor du kan vinde én million kroner, hvis du kan gætte, hvorvidt der kommer mål eller ej i 20 forskellige EM-kampe.

EM står for døren, og der er et væld af bookmakere, som har mange gode bettingtilbud i forbindelse med slutrunden.

ComeOn har lanceret en konkurrence, hvor du kan vinde intet mindre end én million kroner, hvis du gætter rigtigt på, hvorvidt begge hold scorer i 20 forskellige EM-kampe.

Besøg ComeOn HER og se hvilke 20 kampe, du skal gætte på for at deltage i konkurrencen om den skattefrie million.

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og der er intet krav om, at du indbetaler penge. Det kræver dog, at man har en verificeret ComeOn-konto for at deltage i konkurrence.

Ved flere vindere i Danmark og Finland deles præmien ligeligt mellem vinderne.

Husk at spil ansvarligt. Selvudeluk via Rofus. Besøg hjælpelinjen Stopspillet, hvis du har behov for støtte og rådgivning.

DELTAG I KONKURRENCEN HER!

OPTAKT GRUPPE A

8. June 2021|

Lad det være sagt med det samme: EM’s gruppe A er ikke den allermest sexede gruppe. Hvorfor jeg ikke synes den er det, skal jeg nok komme ind på senere i denne optakt af den første gruppe.

Gruppen består af Italien, Tyrkiet, Schweiz og Wales. Jeg vil herunder giver en kort præsentation af de enkelte hold, af scenarier for gruppen og komme med spiltips til denne gruppe.

ITALIEN:

Italien er med Roberto Mancini i spidsen for alvor kommet på ret køl. Mancini har fået genetableret et absurd stærkt defensivt fundament, der blandt andet ses ved at man i de seneste tolv kampe blot har lukket et enkelt mål ind! Når man umiddelbart kigger ned over det italienske hold, er det ikke et hold med de store stjerner. Kollektivet er stjernen for Italien. Og derudover har de temmelig mange ’unsung heroes’, som eksempelvis Barella, Locatelli, Berardi og til dels Immobile der fortsat bare bomber kasser ind i Serie A. Italien spiller desuden alle deres tre gruppekampe hjemme i Rom, hvilket også må ses at være en gedigen fordel for dem. Alt i alt har jeg Italien som stor favorit til at vinde gruppen, og et frækt bud vil såmænd være at de gør det, uden fortsat at lukke mål ind! Man må heller ikke glemme, at Italien har sat nogle temmelig pæne EM-slutrunder i vores levetid, og lur mig om de ikke gør det igen.

TYRKIET:

Tyrkiet har kvalificeret sig til slutrunden efter at have kommet videre fra en ganske fin gruppe, hvor man tog pladsen foran snuden på Island. Blandt andet tog man fire point mod Frankrig i de to kampe man mødte dem, og dette skal ses ud fra en meget afklaret og stringent spillestil. Nede ’bagved’ har man Caglar Soyuncu som vi kender fra Leicester samt Merit Demiral, som sammen udgør en solid defensiv klippe. På midtbanen har man Ozan Tufan, Calhanoglu og Karaman som umiddelbart er dem jeg synes man skal lægge mest mærke til, som alle skal servicere veteranen Boruk Yilmaz som er 9’eren hos Tyrkiet, som skal score deres mål og som kommer sprængfyldt med selvtillid efter at have vundet Ligue 1 med Lille. Tyrkiet har bevist hvad de kan når de er på deres bedste, men så sandelig også når de er på deres bundniveau. De er derfor meget svære at spå om, men jeg tror umiddelbart at de skal være glade hvis de kan gå videre som 3’er. Tyrkiet kan meget vel ligge med 0 point efter første kamp (da man møder Italien) og derfor bliver de to sidste kampe mod Wales og Schweiz med al sandsynlighed meget drabelige.

SCHWEIZ:

Schweiz har i de senere år fået sammensat et rigtig stærkt landshold, og lidt ligesom Italien, er det uden den helt store stjerne. Her er det også et godt kollektiv, dog med nogle enkelte spændende spillere som selvfølgelig stikker ud. Schweiz vandt kvalifikationsgruppen med ét point foran Danmark, og de er bare et hold der er rigtigt svære at slå. Det kan også blive deres styrke i denne gruppe, at de næppe kommer til at tabe mod hhv. Tyrkiet og Wales. Defensivt står de meget godt med eksempelvis spillere som Akanji, Elvedi og Rodriguez – spillere der spiller foran en, synes jeg, utroligt dygtig keeper i Yann Sommer. Længere fremme får Granit Xhaka en hovedrolle, da han er manden der binder Schweiz’ spil sammen. Og helt fremme har Schweiz også nogle spændende spillere, hvor det bliver interessant at se hvordan træner Petkovic blander kortene. De har både Xherdan Shaqiri og Breel Embolo til nogle eventuelle kanter, men Haris Seferovic formentlig spiller spydspidsen for dem. En mand jeg forventer der kommer til at lave mål ved denne slutrunde.

WALES:

Det er lidt noget rod for Wales. De har fået Ryan Giggs suspenderet da han venter på en verserende retssag. I stedet har assistenten Robert Page taget over. Wales kommer med et, på papiret, ikke specielt stærkt hold. Men for at gentage mig selv endnu engang i denne gruppe; det er kollektivet der skal gøre det. Alligevel har Wales jo nogle spillere der stikker ud, da man ikke kan sige Gareth Bale blot er én i mængden. Wales har dermed lidt af et powerhouse i form af fart, hvor Bale og Daniel James begge kommer til at ligge. Med et robust forsvar med Mepham, Rodon og foran dem en hårdtfightende midtbane, så kan Wales godt komme til at drille de andre hold. Alligevel tror jeg dog, at den manglende individuelle kvalitet på enkelte positioner kommer til at koste dem en billet videre i turneringen, og at gruppespillet bliver final destination for Wales.

Kampprogram Gruppe A:

Italien – Tyrkiet

Wales – Schweiz

Italien – Schweiz

Wales – Tyrkiet

Tyrkiet – Schweiz

Italien – Wales

Mortensens tre prebets til gruppen:

Italien vinder gruppe A, odds 1.53 Bet365

Hold der slutter på sidstepladsen: Wales, odds 2.20 LeoVegas

Wales – Schweiz: Total antal skud af Schweiz over 13.5, odds 1.85 888.com

Bud på endelig stilling:

Italien

Schweiz

Tyrkiet

Wales

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!

OPTAKT GRUPPE B

8. June 2021|

Så er vi kommet til Danmarks gruppe.

Det er lidt en powerhouse-gruppe, med fire stærke hold. Læg mærke til HOLD. For det er mandskaber der er spillet rigtig godt sammen, og hvor landstrænerne hver især har et klart og gennemspillet udtryk. Det bliver derfor tough business hvis Danmark skal spille sig videre som én af de to øverste, men læs gerne analyserne igennem for at se, hvorfor jeg alligevel tror det lykkes for de danske drenge.

DANMARK:

Lad os bare starte ud med The Danish Dynamite. Kasper Hjulmand har nemlig fået en ganske taknemlig opgave da han har overtaget et godt sammentømret dansk mandskab med masser af kollektiv kvalitet. Den defensive base på det danske landshold med Kasper Schmeichel på kassen og et enormt stærkt midterforsvar har stabiliseret os enormt gennem de seneste par år. Længere fremme er Pierre Emile og Thomas Delaney to ’unsung heroes’ der virkelig løber mange meter, og som er gode begge veje i spillet. Og selvfølgelig skal også nævnes Christian Eriksen, som har været vores ubestridt største stjerne de seneste par år på landsholdet. Jeg har dog en bange anelse angående Eriksen i år, som er kommet snigende de seneste par dage. Dels har hans klubskifte givet ham mindre spilletid, men også skiftet til Hjulmand hvor vi spiller en kende mindre direkte gjort, at jeg er i tvivl om hvor stor en slutrunde Eriksen kommer til at spille… Jeg har mine bange anelser, men håber da at han gør min tvivl til skamme. Danmark er et godt kollektiv, og de SKAL vinde deres første kamp mod Finland. Mod Rusland tror jeg minimum på et X, mens jeg tror vi får det svært mod Belgien der er bedre over det meste på banen.

BELGIEN:

Det er et alvorligt hold som Roberto Martinéz har fået sat sammen. Kritiske røster ville sige, at det kunne enhver gøre, med det spillermateriale som han har til rådighed. Og man kan tendere til at give dem ret. For det er jo den ene verdensstjerne efter den anden der er fra det lille flamske land. De Bruyne, Lukaku, Hazard x 2, Mertens og Courtois blot for at nævne nogle. Det er ikke uden grund at Belgien vurderes blandt de allerstørste favoritter til at vinde EM-trofæet, for de har imponeret stort i de seneste år. Det har blandt andet ført dem til førstepladsen på FIFAs verdensrangliste. Belgien har tabt én kamp i de seneste 2½ år, og dét selvom de har spillet mod mange gode modstandere. Heriblandt har de jo blandt andet slået Danmark to gange, mens også andre hold er blevet fejet af banen. Jeg forventer Belgien snupper minimum 7 points i gruppen, og at de tager førstepladsen. Martinez spiller en fast 3-4-3, hvilket ofte fører til et hav af hjørnespark særligt i de kampe hvor de ikke kommer foran tidligt. Så med betting-brillen på, er det noget jeg selv vil forsøge at se om jeg kan udnytte til denne slutrunde.

RUSLAND:

Så er vi nået til Rusland, som kan være en svær størrelse at spå om. Rusland overraskede alt og alle som VM-værter da de kom hele vejen til kvartfinalen, hvor de dog måtte se sig slået af Kroatien i straffesparkskonkurrence. Siden da har de også gjort det fint, hvor de i kvalifikationen vandt alle deres kampe bortset fra deres kampe mod Belgien, hvor de tabte begge to. Nu er de så i gruppe mod deres overmagt, Belgien. Men Rusland har et robust, stærkt kollektiv, med en Artem Dzuyba der har fået netmaskerne til at blafre en hel del i den sidste lange periode. Forvent store ting, af spydspidsen i Ruslands 4-2-3-1 opstilling. Bag ham ligger Golovin og Cheryshev og skal levere forarbejdet til den 32-årige Zenit angriber. Defensivt er de lidt udfordret efter legendariske Igor Akinfeev har trukket sig tilbage, og de kan komme til at mangle den tidligere anførers ro og erfaring. Jeg spår et russisk hold der kan blive enten fugl eller fisk, og tror det blive et par lige kampe både mod Danmark og Finland.

FINLAND:

PUKKI-POWER. Og så alligevel lidt mere end det. For Finland har primært klaret sig igennem på en enormt robust defensiv, hvor vi alle sammen kender til deres karismatiske og likeable målmand, Lukas Hradecky. Sparv og Kamara er de defensive ankermænd på midtbanen, mens Pohjanpolo og Pukki er dem der skal gøre det for Finland fremad banen. Mens Island tidligere fik kultstatus for deres optræden ved slutrunden, forestiller jeg mig, at Finland kan få det samme. Alt taler for, at Finland tager en sidsteplads i gruppen. Men, lur mig, om de finske kæmper ikke kommer til at drille nogle i denne gruppe. Jeg håber det ikke, men ét eller andet fortæller mig, at det allerede kunne komme til at ske i deres første kamp….

Spilforslag:

Belgien vinder gruppen: Odds 1.76, LeoVegas

Rusland slutter sidst i gruppen: Odds 3.90, LeoVegas (dette spil holder værdi, selvom det er mest sandsynlig Finland tager den)

Romelu Lukaku Belgiens topscorer: Odds 1.80, Bet365

Christian Eriksen Danmarks topscorer: Odds 5.00, Bet365

Belgien – Rusland 1, Odds 1.77, ComeOn

Bud på endelig stilling:

Belgien

Danmark

Rusland

Finland

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!

OSP Group IVS
Gothersgade 21, 2
1123 København K
info@oddsprofit.dk

CVR: 36969059

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf