fbpx

NHL betting tips (210) / NHL odds tips (30)

Er du også interesseret i NHL betting tips. Så er OddsProfit hjemmesiden der er skræddersyet til dig. Du kan blive rådgivet af vores dygtige og erfarne eksperter, der dagligt er til rådighed.
På hjemmesiden kan du blive klogere på den medrivende ishockeyliga: National Hockey League, og de mange muligheder det medfører for betting.
National Hockey League er en forening, der driver en professionel ishockeyliga. Der er 31 hold, hvoraf 7 af holdende er fra Canada og de resterende 24 er fra USA. NFL har hovedkvarter i New York City og anses som værende en af de største professionelle sportsligaer i USA og Canada. I hver sæson bliver der dystet om The Stanley Cup, som er et prestigefyldt og gammelt trofæ. Det gives til det hold, der vinder det sæsonafsluttende slutspil. Hvis du som mange andre også har fundet interessen i NHL har du nu muligheden for at tjene ekstra profit.

Du indgår i et sikkert forum, hvor der bliver taget hånd om dine ønsker og din erfaring. Vores firma har nogle veluddannede eksperter, som er til for at lette hverdagen for dig. Har du lysten til at prøve kræfter med betting? Så lad os gøre arbejdet for dig, så du kan tjene penge nemt og hurtigt.
Vores job er at rådgive dig om betting og odds. Vi har tilkoblet dygtige eksperter med mange års erfaring indenfor betting og odds. De seneste 5-10 år har vi haft en fantastisk succesrate, der som det også nævnes i vores navn, handler om at skabe profit. Vi vil gerne have at alle vores medlemmer skal have et overskud i udgangen af hver måned, med hjælp fra den modtagne rådgivning her på Oddsprofit.

Du får bragt de nyeste og vigtigste tips, da vores NHL-eksperter altid er opdateret på det nyeste indenfor ishockey. Dine NHL-tips er udarbejdet i et samarbejde med relevante nyheder, bookmakernes værdilinjer, formkurve, statistik og sikkerhed. Eksperterne vil rådgive og give dig nye spilforslag, ud fra deres udregninger og beregninger til betting og odds. Du vil altid selv have muligheden for at bestemme om du vil bruge rådet eller ej. På vores hjemmeside kan du altid følge med i overblikket over vores eksperters statistikker. Her vises der bl.a. se vundne kampe for måneden og overskuddet i kroner.

Med vores 1.200 medlemmer, er vi i stigende vækst. Du vil indgå i et samarbejde hvor det fagmæssige er i top. Du har som kunden alle fordelene i vores samarbejde. Vi kan stå indenfor ansvarsfulde medarbejdere, der altid har et gennemarbejdet produkt til dig som kunde. Du kan benytte dig af live chatten på vores hjemmeside, hvor du kan komme i kontakt med os. Husk at du kan benytte dig af betting tips og odds tips til andre sportsgrene end NHL, da vi har eksperter på bl.a. motorsport, tennis, NFL og fodbold.
Tilmeld dig nu ved at klikke på ‘Tilmeld dig’ øverst til højre. Husk at du skal være fyldt 18 for at blive medlem. Ved blot at vinde 1 kamp, har du allerede vundet penge på dit medlemskab hos OddsProfit.

NHL betting tips

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf