Optakt til MLS

LS

Vi nærmer os snart halvvejspunktet i MLS 2021 sæsonen. MLS er som andre amerikanske sportsgrene delt op i en Eastern og Western Conference. Ligaen består af i alt 27 hold hold fordelt på 13 hold i Western- og 14 i Eastern Conference. Sidste års vinder Columbus Crew er startet utrolig ringe, på trods af at være i besiddelse af et hold der spiller for spiller, skal være i top 3 i Eastern Conference. Inden weekenden som markerer midtpunktet i sæsonen har vi følgende odds på vinderen af MLS i 2021.

Bet365

  • Seattle Sounders – 5,00
  • Los Angeles FC – 8,00
  • Orlando City – 9,00
  • Sporting Kansas City – 9,00
  • New England Revolution – 13,00
  • Philadelphia Union – 15,00
  • Columbus Crew – 17,00
  • LA Galaxy – 17,00

Men lad os se på hvorfor vi har følgende favoritter og hvor holdene har sine styrker.

Seattle Sounders – 5,00

Sounders har allerede to MLS titler I trofæskabet og med hele fire fianler i de sidste fem sæsoner har Seattle Sounders etableret sig som et tophold. Træneren Brian Schmetzer har skabt en vinderkultur, der har betydet at de endnu mangler at tabe denne sæson som det eneste hold i ligaen. Med 8 flotte sejre med fem uafgjorte kampe. Deres helt store fordel er deres hjemmebane, hvor de snitter 2,25 point pr. kamp. Den helt store stjerne på holdet er Raúl Ruidíaz fra Peru. Han er delt topscorere sammen med Chicharito med 10 mål og 1 assists. Sounders tabte finalen til Columbus Crew sidste år, men troen på titlen må være tæt på som Crew har problemer.

Los Angeles FC – 8,00

På nuværende tidspunkt er de vurderet som de næststørste favoritter. Hvilket vidner om de kvaliteter holdet besidder. Den seneste måneds flotte spil har rykket LAFC frem i tabellen med 3 sejre og et enkelt nederlag på 1-2 til Western Conferences nummer to nemlig Sporting Kansas City. Holdets helt store problem er dog personlige fejl, og formår de ikke at komme af med dem, vil MLS trofæet være tæt på umuligt at få fat i. De helt store stjerner Carlos Vela og Diego Rossi har de potentielt to stjerner i angrebet. Formår de at komme i gang, er de en stærk kandidat til at tage titlen såfremt de personlige fejl bliver væk.

Orlando City – 9,00

Orlando City har formentlig haft deres bedste sæson i MLS sidste år. De formåede at ende på fjerde pladsen i Eastern Conference og imponerede ved at nå finalen i turneringen ”MLS is Back” efter Covid-19 åbnede op for MLS igen. De endte med at tabe til Portland Timbers, men holdet viste at kvaliteterne som spillerne besidder er nok til at nå finalen. Man mistede Dom Dwyer til Toronto henover off-season men man har ikke haft problemer med at scorer denne sæson. Man snitter 1,75 mål pr. kamp. Den gamle United spiller Nani er stadig stjernen på holdet, men en egentlige sportslige stjerne er Daryl Dike som er ved at finde fodfæste og bør have en god anden halvdel af sæsonen.

Sporting Kansas City 9,00

 Kansas startede ud i odds 19,00 da sæsonen startede. Men som vi nærmer os midtpunktet i sæsonen er oddset faldet til odds 9,00. De gode resultater skal ses som en positiv reaktion på Peter Vermes flotte offensive spil. Det har vist sig i antallet af mål på 24 efter bare 13 kampe. Kansas City er det højestscorende hold i ligaen, og de mange mål kommer naturligt som de snitter 16,8 skud pr. kamp. Angriberne Daniel Salloi og Alan Pulido leder angrebet, mens den bare 19-årige Gianluca Busio leder midtbanen som en ældre midtbanegeneral. Sporting Kansas City har toppet Western Conference i to af de sidste tre sæsoner. Men led er smerteligt nederlag i kvartfinalen sidste og, men imponerede ved at nå semifinalen i 2018. De er en outsiter, men kan vise at være en solidt spil som holdet har formået at imponere i de indledende kampe i sæsonen.

Philadelphia Union 15,00

Philadelphia fik deres første store trofæ sidste år da de toppede ligaen da den ordinære sæson var færdigtspillet. Det resulterede i at træner Jim Curtin fik trofæet som årets træner. Man endte med at ryge ud i semifinalen hvor man tabte til de senere vindere Portland Timbers. Men nederlaget har ikke ødelagt Philadelphias gode spil. Med en solid tredjeplads i Eastern Conference hvor man tillader mindre end 1 mål pr. kamp. Rosen tilfalder Andre Blake der vandt titlen som årets målmand sidste år. Holdets problem skal findes i angrebet, hvor målene ikke er kommet som man har ønsket det. Kan man få styr på angrebet og beholde de store kvaliteter bag til er odds 15,00 flot betalt. Sidste års nederlag i første runde af play-offs var en bitter pille at sluge. Men troen på at man i år kan gå endnu længere må være holdets store mål.

Du kan tilmelde dig Oddsprofit lige her

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!