Kvartfinalerne er klar – og det er mit bud på EM’s vinder også

Der er ved at være tyndet godt ud i antallet af tilbageværende hold ved EM 2020, som altså afholdes nu, 2021. Og sikke dog en udrensning der kom af store nationer. Portugal, Frankrig og Tyskland måtte alle tage hjem, mens også Holland, Sverige, Østrig, Wales og Kroatien blev vejet og fundet for let.

Nu gælder det så kvartfinalerne, og jeg vil bare lave en lynanalyse over de tilbageværende hold og deres eventuelle vej til finalen. I første kvartfinale mødes Belgien og Italien. Den tror jeg simpelthen at Italien vinder. Jeg synes de har virker stærkest i slutrunden, mens Belgien har virker en smule uorganiserede og jeg synes meget har afhængt af henholdsvis Lukaku og De Bruyne offensivt. Mon ikke Italien tager en god, gammeldags smal sejr her?

I anden kamp mødes Spanien og Schweiz. Man må bestemt ikke undervurdere sidstnævnte, men jeg tror alligevel Spaniens tunge boldbesiddelse kan dræbe schweizerne langsomt… Spanien videre.

I tredje kamp tror jeg Ukraine kan drille England. Specielt fordi de er rigtig afklarede i hvordan de gerne vil spille, og har store, stærke angribere der kan gøre ondt på alle hold. Men, men ikke England har nok offensiv kvalitet til trodsalt at få scoret flest mål. Det regner jeg med.

I sidste kamp tror jeg på Danmark. Set ud fra hvordan vi har spillet, kontra Tjekkiet, så regner jeg med Hjulmand trækker det længste strå.

Det efterlader os med Italien, Spanien, England og Danmark. Og uden at give den helt store analyse, så tror jeg at det bliver en finale mellem Spanien og England. Hvorfor Spanien? Jo, for jeg tror det kræver ekstraordinær offensiv kvalitet at vinde over Spanien, og det synes jeg egentlig ikke Italien besidder. De har et godt kollektiv og en uhyggelig defensiv, men offensive individualister er de ikke specielt stærke på.

I den anden semifinale vil vi så have Danmark og England, og her tror jeg desværre danskerne må strække gevær, selvom det kan blive en tæt kamp. I finalen vil vi så have Spanien mod England, og her ser jeg lige netop England have tilpas mange spillere med individuelle kvaliteter, der kan udfordre Spaniens lidt skrøbeligt defensiv, og tror altså at englænderne ENDELIG kan hjemtage trofæet. Dette er selvfølgelig en lynanalyse, men om ikke andet, så tror jeg at det er sådan forløbet kommer til at se ud.

IT’S COMING HOME.

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!