Hvem vinder EM?

Hvem vinder EM?

Vi er nu et stykke inde i EM, og det er tid til at gøre status over hvem der ser ud til at stå stærkest i forhold til at vinde det eftertragtede trofæ. Og helt ærligt, jeg har min helt egen ’dark horse’ til at gøre det.

På forhånd var det nationer som Frankrig, Italien, Spanien, Belgien og England der toppede bookmakernes liste over kandideterne til at vinde EM. Og ja, det er store lande. Store stjerner. Store trænernavne. Og lad det være sagt med det samme; sandsynligheden for at det bliver én af de fem er fortsat super stor.

Skal vi starte med Spanien, så skuffede de mig groft mod Sverige. Jo jo, det havde da bolden ca. 80% af tiden.. Men at Sverige kunne lukke forholdsvist godt ned for Spanien og alle deres stjerner i nærmest 90 minutter, er simpelthen sigende. Havde Marcus Berg været bare ’normalt skarp’, så havde Sverige endda snuppet alle tre points! Én ting er tydeligt efter den første kamp. Spanien mangler simpelthen den fornødne offensive kvalitet. Selvfølgelig er muligheden der igen i næste kamp, hvor de formentlig får lidt mere bagrum at spille i. Men jeg vil gerne lægge hovedet på blokken. Spanien vinder ikke EM.

To af de nationer der har imponeret af de tilbageværende lande, er Italien og Frankrig. Ganske sikkert vandt de to store nationer deres hidtidige kampe. Italien ser umanérligt svære ud, når det kommer til at bryde dem op. Klassisk italiensk. Frankrig er bare et hold af verdensstjerner, og det er altid enormt interessant at se Pogba i slutrundesammenhænge, hvor jeg har en fornemmelse af, at han altid vågner op til dåd.

Dernæst er der Belgien og England. Belgien var voldsomme i sekvenser mod Danmark, efter de havde fået skiftet deres to talismænd ind, nemlig Kevin de Bruyne samt Eden Hazard. Belgien bør klare sig fint igennem gruppen med max indtal points.

Men men men… Hvor bliver Portugal af i denne snak? Jeg synes simpelthen at Portugal har et klassehold. Fra bagerst, hvor de besidder måske verdens bedste midtstopper hos Manchester City. Derudover har de masser af strenge at spille på rent offensivt, nu nævner jeg bare i flæng; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo og Diego Jota. hvorfor jeg ikke forstår, at de er forholdsvist ’lavt’ rangeret hos bookmakerne (med tilsvarende dette…). At vi lige nu kan finde odds 8 på at Portugal tager hele molevitten er godt betalt.

Der er rigtig mange gode hold om buddet, og EM har fået en fremragende start. De største hold ser stærke ud, og der er hård kamp om at nå til finalen på Wembley Stadion i London ved udgangen af turneringen. Selvom det er svært at pege på en direkte favorit lige nu, så er der dog nogle odds, der for alvor springer i øjnene på grund af fin værdi.

De forsvarende EM-mestre er undervurderet, og jeg tror simpelthen den sammenspillethed som Portugal har kan føre dem rigtig langt i denne turnering. Oddset er faldet til 8.50 efter deres første kamp mod Ungarn, på 888/Unibet, men jeg synes stadig dette spil holder værdi. (Og nu vi taler om værdi. Odds 15.00 på Holland der har spillet rigtig imponerende de to første kampe, synes jeg også fortjener lidt flaskepant.) Det bliver spændende at se i dag, hvordan de regerende europamestre tager sig ud.

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!