Hvad er et surebet? - spiltips - oddsprofit.dk

LÆR AF MARKEDETS BEDSTE ODDSERE - ANALYSER, DATA, VIDEN OG STATISTIK

Har du aldrig hørt om et surebet? Bliv medlem og lær fra nogle af markedets bedste rådgivere! Se eksemplet længere nede.

24. okt
18:00

Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores analytiske værktøjer og deltage i vores live sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. Vil du se hvilket spilforslag du bør spille med på og lære fra markedets bedste eksperter, så bliv medlem.

24. okt
18:00

"Ved de rigtige værktøjer kan du lære at blive en bedre, mere kontrolleret og succesfuld oddser!"

Kampen
Brøndby IF – FC Midtjylland

Turnering
Danmark, Superliga

Sikkerhed
Et afkast på 4-5 % uden risiko.

Disse to væddemål giver dig et risikofrit afkast på  4-5%. Bemærk dog at odds er genstand for variation og derfor kan stige og falde. Disse to væddemål er placeret 18. oktober 2020 kl. 02.43. 

Læs artiklen: Sådan blev jeg proffessionel oddser

Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at komme i gang med at at lære om markedet. Du får bl.a. adgang til vores webinarer samt mulighed for at dykke ned i vores statistik-bank og deltage i vores live sessions, hvor vi giver dig alle de grundlæggende redskaber til at blive en bedre oddser. Vores udgangspunkt er, at alle kan lære at oddse, hvis de blot starter med at investere deres tid på det.

Vores rådgivere har fulgt branchen med en professionel tilgang i årevis.

Nu vil vi gerne give vores erfaringer videre. Eksempelvis giver disse to oddsforslag dig et risikofrit afkast på 4-5 %. 

Du kan se alle vores surebets og oddsforslag ved at oprette en bruger og få adgang til fra ‘OddsProfit – Safe’ til kun kr. 99/måned.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vil du lære at oddse? Så grib muligheden og opret et medlemskab.  Som medlem får du: ✅ Læring om at oddse ✅ Løbende sparring og inspiration ✅ Adgang til eksperter ✅ Spilforslag direkte på din telefon. 

 

Sådan er det gået vores professionelle oddsere i sidste måned:

Jonas Mortensen

Jonas: kr. 2.900,50

+

Stephan Paaskesen

Stephan: kr. 4.987,00

+

Jan Tauer

Jan: kr. 1.080,00

+

Mike Madsen

Mike: kr. 2.411,50

+

Få adgang til vores statistiske database og lær at analysere dine spilforslag! Som medlem af OddsProfit får du alt den viden du skal bruge for at lære om markedet. 

Det helt store spørgsmål for mange er om det er muligt! Findes der rent faktisk nogen der evner at hive et overskud ud og dermed ikke tabe til spiludbyderne…? Svaret er, ja! ✅

Der findes eksperter, forretningsmænd og private der på hver sin måde har fundet formlen til ikke at tabe mod bookmakerne. Nogle af dem har vi været så heldige at møde og kunne lære rigtig meget fra. 

Hvis man går med tanker om at lære at blive en professionel oddser, så er der flere begreber, viden og teori man skal være klar over inden man kaster sig ud i kampen mod bookmakerne. Først og fremmest er det vigtigt at vide at bookmakerne – på hver deres metode – gør hvad de kan og må for ikke at tabe til dig. Ofte sker der det at hvis du over en længere periode har success med dine spiltips, så bliver du limiteret – måske helt udelukket af bookmakeren. 

Betyder det så at man ikke kan vinde på fair vis? Nej, det gør det ikke. For selvom bookmakerne har deres metoder til at undgå store tab, så er der flere forskellige metoder til at blive bedre rustet i kampen mod spiludbyderne – også af den langvarige slags. 

 

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf