Hvad bliver Danmark – Wales for en kamp?

Danmark fik kvalificeret sig videre, da de gjorde lige præcis som de skulle og sikrede en storsejr over Rusland, mens Belgien gav os en hjælpende hånd, ved at slå de upåagtede finnere med 2-0. Nu venter en forholdsvis taknemlig opgave, Wales. Eller hvad? For hvor gode er waliserne egentlig? Og hvad kommer de med? Det har jeg kigget lidt nærmere på, og vil her klæde jer lidt på til kampen:

Bookmakerne var tidligt ude med en pris der hed omkring 1.95 for en dansk sejr. Denne har spillerne sidenhed spillet ned, så den i skrivende stund ligger i omkring odds 1.85. Der er altså en overordnet tro på, at Danmark klarer Wales. Men hvad er Wales for en størrelse?

Holdet som vi skal op imod lå, ligesom os selv, ikke i den sværeste EM-gruppe man kunne forestille sig. Både Wales og Schweiz sluttede på fire point, efter en uafgjort i den indbyrdes, nederlag til Italien og sejr over Tyrkiet. Wales har klaret sig storartet igennem den senere tid på primært to ting: en attråværdig fighterindstilling og et rigtig godt omstillingsspil. Det er nemlig ikke helt for sjov det som Wales har rendende rundt oppe foran. Det er nemlig nogle rigtig hurtige og dygtige omstillingsspillere de har i Daniel James, der har imponeret so far, samt Gareth Bale der virker i fortrinligt spillehumør.

Derudover er Aaron Ramsey selvfølgelig også en spiller som vi bør nævne, som er en profil der står ud af mængden. Wales har under både Giggs og Page eksperimenteret en del med deres omstillinger, og er forholdsvis fleksible. Mod Danmark forventer jeg, at man sikrer sig defensivt for at stå så robust som muligt, mens man selvfølgelig vil have de tre oppe foran til at lave rav i den. Og det kan de komme til. Jeg forventer et kampbillede hvor Danmark kommer til at være rigtig meget på bolden, og hvor Wales konstant vil lure på omstillingerne. Og de kan komme til at gøre ondt på Danmark. Kjær og Vestergaard er begge nogle tunge drenge, der ikke kan lide at forsvare med næsen mod eget mål. Og det kan de altså nemt komme til, hvis waliserne lykkes med at ’løbe’ mod Danmark. Det er min store advarsel: Pas nu på de omstillinger, og luk bagrummet, Danmark.

Men samlet set, så bør vi kunne tryne Wales med bolden, og skal også få lavet et par kasser mod dem. Og mon ikke det bliver nok.

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig god landskamp. //Jonas Mortensen

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!