Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Ja, du hørte rigtigt! Vi tror så meget på vores produkt, at vi hvis du ikke er tilfreds med vores eksperter. Så har du mulighed for at få pengene for dit guldmedlemskab retur!*

Nyt guldmedlemskab med fuld tilfredshed eller pengene retur!

Vi har så stor tiltro til vores professionelle oddser, Jonas Mortensen  at vi med ro i maven tør at tilbyde dig vores hidtil vildeste tilbud – et resultat på min 500,00 kroner eller alle pengene refunderet! Alt du skal gøre, er at blive guldmedlem, så får du pengene retur, hvis ikke resultatet bliver opfyldt. Med et guldmedlemskab lærer du at angribe spiludbyderne ud fra en strategisk fremgangsmåde, hvor data, viden og værdi spiller en hovedrolle. 

Guldmedlemskab

329,00 kr.

Pr. måned
  • Adgang til guldeksperten - Jonas Mortensen
  • Overskud på min kr. 500,00 - eller pengene refunderet!
  • Analyser og personlig rådgivning
  • Adgang til vores Facebook gruppe
  • Automatiske notifikationer om nye spilforslag
  • Daglige spilforslag fra guldeksperten
Start nu

* Medlemskabet koster 329,00 kroner inkl. moms og giver dig muligheden for at anmode om en fuld refundering, hvis ikke spilforslagene fra Jonas Mortensen, har resulteret i et overskud på min. kroner 500,00 ved udgangen af måneden.

** Vores anbefalede indsatser pr. væddemål vil være mellem 50 – 500,00 kroner efter en individuel risikovurdering. Ud fra disse spilforslag afgøres det samlede resultat opgjort i kroner, ved udgangen af måneden.

Fuld tilfredshed - eller pengene tilbage!

For første gang i vores historie, stoler vi nu så meget på vores professionelle oddser, Jonas Mortensen at vi tilbyder dig medlemsprisen refunderet, hvis ikke du vinder min. 500,00 kroner pr. måned ved at følge vores guldekspert.

1. Opret et guldmedlemskab

Kom i gang ved ved at oprette et guldmedlemskab. Her får du adgang til vores unikke VIP univers med spilforslag, analyser, statistikker og som noget nyt pengene retur hvis vores guldekspert, ikke vinder.

2. Følg vores guldekspert

Læn dig tilbage og følg trygt Jonas Mortensens daglige spilforslag. Vi fører regnskab over alle væddemål.

3. Hæv dine gevinster eller få pengene tilbage

Vinder du ikke min. 500,00 kr. ved at følge Jonas inden 30 april 2020, så kan du nemt og hurtigt anmode om at få medlemsgebyret refunderet.

Som guldmedlem følger du vores dygtigste ekspert!

Foruden adgang til vores andre eksperter og facebookgruppe, så vil du med et Guldmedlemskab, være sikker på enten at vinde eller at få dine penge tilbage igen*. Du følger vores absolut mest vindende ekspert, Jonas Mortensen. 

Jonas Mortensen

Mit speciale ligger i at følge de volatile markeder og spille mod bookmakeren fremfor noget andet

Hitrate : 59,26%

Samlet resultat

DKK 69.145,04 Kr.

0%

Dagens første spiltip til odds 1.53

Bliv guldmedlem idag og få adgang til dagens sikre spiltip, der ifølge vores ekspert, er en graverende fejl fra en af spiludbyderne!