dette-er-danmarks-bedste-oddser - oddsprofit.dk

"Jeg bliver kontaktet
dagligt af folk
der vil vinde"

"Bookmakerne
laver fejl hver dag"

Er han Danmarks bedste Oddser? Stephan Paaskesen har levet af sine spiltips de sidste 2-3 år. 

Mød Stephan Paaskesen - en af Danmarks bedste oddsere

Skrevet af: Mads Rasmussen

Har du nogensinde tænkt på om der fandtes en professionel better i Danmark? Svaret er, måske ikke så overraskende, at det gør der. 

Trods sine kun 28 år er Stephan Paaskesen en af de få der har formået at gøre sine spiltips til en levevej. Hvordan holder man nerverne i ro, når du har placeret store summer på Formel 1, speedway og andre motorsportsgrene? OddsProfit har fået en snak med oddseksperten. 

Hvordan startede din interesse for betting?

Da jeg var yngre kørte jeg rigtig meget speedway. Faktisk var jeg et ret stort talent og trænede med nogle af de bedste i landet. En skade kom desværre på tværs, men min interesse for sporten og mit konkurrence-mindset stoppede aldrig. Selve min interesse for betting startede lidt tilfældigt. En aften sad jeg og streamede et professionelt speedway race fra Polen. 

Her følte jeg mig ret sikker på hvem der ville vinde løbet og derfor søgte jeg på muligheder for at placere penge på det. Her så jeg – til stor undring – at de udbudte odds på racet var fuldstændig latterlige. Min personlige favorit gav fra start odds 17.00 til at vinde. Det spillede jeg på og vandt så. 

Men jeg kunne hurtigt se at det her var et marked, hvor bookmakerne tilsyneladende ikke havde meget viden. 

 

80.3 31 ,-
Total overskud
3 0 %
ROI %

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf