Dagens spilforslag: Danmark brager sammen med Wales i Amsterdam

Oddsforslag: Danmark vinder

Gruppespillet ved EM er overstået og i dag tages der hul på ottendedelsfinalerne, hvor blandt andet Danmark kommet i aktion.

Dagens program består således af opgør mellem Danmark og Wales på Amsterdam Arena i Amsterdam, mens Italien og Østrig efterfølgende møder hinanden på Wembley Stadium i London.

Som bekendt gik Danmark videre fra gruppespillet på andenpladsen bag ved Belgien. En storsejr over Rusland i sidste kamp sendt Hjulmands tropper videre i turneringen, hvor et opgør mod Gareth Bale og resten af Wales-mandskabet nu venter.

Wales var på lidt af et eventyr ved EM i 2016, hvor de gik hele vejen til semifinalen, men under dette EM har de ikke præsteret helt på samme niveau.

Danmark er da også klare favoritter til aftenens kamp, hvor der vil være omkring 4.000 danske tilskuere tilstede, som alle vil hjælpe Kasper Hjulmands tropper mod sejren.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark vinder

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.85

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 370 kr.

Overskud: 170 kr.

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!