Dagens spilforslag: Danmark åbner EM mod Finland i Parken

Oddsforslag: Danmark vinder

Fredag aften blev EM langt om længe sparket i gang, da Italien og Tyrkiet mødte hinanden på Stadio Olimpico i Rom, hvor Italien sejrede med 3-0.

Dagens program består af opgør mellem Wales og Schweiz på Baku Olympic Stadium i Baku, Danmark og Finland i Parken i København og Belgien og Rusland på Gazprom Arena i Sankt Petersborg.

Når dagen er omme har alle hold i gruppe A og B således været i aktion, hvorfor det er vigtigt for Kasper Hjulmands tropper, at hente de tre point mod upåagtede Finland.

En sejr til Danmark vil nemlig sende dem godt for start, hvilket bliver uhyre vigtigt, da næste opgør bliver på torsdag mod favoritterne fra Belgien.

Danmark er da også favoritter til dagens kamp, men Kasper Hjulmand har de seneste dage brugt tiden på, at tale Finland op, da de har en kompakt defensiv og et farligt kontraspil.

Hjemmebanefordelen med over 15.000 tilskuere vil dog hjælpe Danmark på vej mod sejren.

Derfor er dagens spilforslag: Danmark vinder

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.40

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 280 kr.

Overskud: 80 kr.

Bedste bookmakers lige nu

100% freebet bonus op til 1.000 kr. 

100% bonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. 

Alt om EM 2021!

Vil du have fodbold odds og tips fra vores skarpe eksperter og samtidig følge med i alle nyhederne? Så er du havnet på den helt rigtige side. Velkommen til vores side med fodbold nyheder!