fbpx

De absolut bedste bookmakers

Få professionelle spiltips fra Nordens førende oddsere. Vil du lære fra nogle af markedets bedste eksperter? Start din prøveperiode i dag og bliv en del af oddsklubben.

Bedste bookmakers lige nu

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr. 

100% bonus op til 500 kr.

Indbetalingsbonus op mod 1.000 kr. 

Om vores bookmakers

Guide til de bedste bookmakere

Når du skal vælge en ny bookmaker, kan det være noget af en udfordring, da der efterhånden er mange forskellige bookmakere at vælge mellem på det danske marked. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd er bevidst om præcis, hvad det er, du søger i en bookmaker, hvad enten du søger de højeste odds, de mest konkurrencedygtige bonustilbud og kampagner, eller om brugervenligheden og en god mobil platform er mere vigtigt for dig. Der er altså meget at tage højde for og udbuddet er stort, men vælger du en af ovenstående bookmakere, forsikrer vi dig for, at du ikke går helt galt i byen.

Hvordan rangerer vi disse bookmakere?

Vi rangerer ovenstående bookmakere på baggrund af grundige tests. Det er vigtigt for os at teste alle de forskellige dele af hver enkelt bookmaker, for at give en så korrekt bedømmelse som muligt. Vi besøger alle bookmakernes hjemmesider og vurderer dem på baggrund af bl.a. oddsniveau, brugervenlighed og navigation, live betting, live streaming, cash out, kundeservice, ind- og udbetalingsmuligheder, velkomstbonusser m.v. Vi vurderer bookmakerne løbende, efterhånden som de hver især kommer med nye produkter og services, eller hvis der kommer ny information om den enkelte bookmaker.

Hvilken bookmaker passer bedst til dig?

Der er som sagt mange forskellige ting at holde øje med, når du undersøger hvilken bookmaker, der passer bedst til dine behov og interesser. Først og fremmest bør du overveje hvilke sportsgrene, du vil spille på, og tjekke om bookmakerne tilbyder odds på lige præcis de sportsgrene, ligaer og turneringer, som du vil spille på. Derudover er det også vigtigt at kende til bookmakernes oddsniveau og tilbagebetalingsprocenter. Jo højere odds en bookmaker har, jo bedre er dine chancer for at slå bookmakeren og tjene penge på dine spil. Det er utroligt vigtigt at fange markedets højeste odds, da det øger dine chancer for overskud på den lange bane.

Hvor finder du den bedste bookmaker bonus?

Konkurrencen i bookmaker branchen er hårdere og mere intens end nogensinde før, og derfor forsøger bookmakerne hele tiden at tiltrække kunder på nye måder. I de seneste år er bookmaker bonusser blevet en af de primære måder at tiltrække nye kunder og stjæle kunder fra konkurrenterne. Alle bookmakere i den danske branche tilbyder nu en bookmaker bonus til nye kunder, som hos de fleste kommer i form af en indbetalingsbonus, hvor du de fleste steder kan få din første indbetaling fordoblet. Her øverst på siden finder du et overblik over de bedste bookmaker velkomstbonusser til nye kunder. Vi sørger for at opdatere siden løbende, når bookmakerne kommer med nye bonusser.

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf