Stephan-oddser - oddsprofit.dk

Professionel oddser: Så nemt kommer du til at vinde kr. 3.500,00 i aften

Stephan Paaskesen er et velkendt navn i spilbranchen. Grunden er simpel: Stephan har i en lang årrække vundet enorme summer på at udnytte fejlvurderinger fra de såkaldte bookmakere.  I dag har han netop opdaget endnu et eksempel på en klar fejlvurdering fra DanskeSpil. “Det her burde højst give odds 2.50-3.00 , jeg tror de har byttet om på et væddemål”.

kr. 0
Profit indtil videre

 “Det hele startede egentligt ret tilfældigt, jeg sad og så et speedway-race i fjernsynet. Jeg skulle til at oddse på vinderen af racet, her så jeg at favoritten til at vinde løbet gav odds 14.00 – hos andre spiludbydere var han i odds 1.20 – den spillede jeg på og vandt en del. “

Herefter begyndte Stephan, der har en fortid fra motorsporten,  systematisk at lede efter fejl af disse typer. “Folk tror det er maskiner og computere du spiller imod og der aldrig opstår fejl. Sådan er det slet ikke. Heldigvis for mig og de personer der har fulgt mig.” 

Efter en lang årrække med store gevinster begyndte spiludbyderne verden over at lukke helt ned for Stephan.  “Når du vinder for meget over en længere periode sker der oftest det at spiludbyderne begrænser dig. Hvor mine venner måske kan spille for kr. 100.000 på et enkelt spil må jeg højest placere 5kr.

Derfor valgte jeg at dele ud af min viden for at starte kampen op mod disse bookmakere.”

"Jeg blev en del af OddsProfit og de omkring syv tusinde medlemmer der har fulgt mig har tjent over kr. 49.000,- hver"

Profit: kr. 49.530,00
Hitrate: 62%
Sandsynlighed dette spilforslag 65%

Det er egentligt utroligt at de helt store bookmakere (i det her tilfælde DanskeSpil) fuldstændig glemmer at tage højde for ekstremt vigtige informationer. 

Min daglige rutine er egentlig ret enkel. Jeg gennemgår hver morgen de nordiske bookmakere og kigger efter uligheder eller forkerte mønstre i deres værdisætninger.  Her til morges fandt jeg så dette spil, hvor jeg personligt kun kunne sætte kr. 500,00 på det. 

Jeg er ret sikker på at du kan sætte noget mere, da du typisk først bliver begrænset hos den enkelte udbyder når du har vundet en hel del. 

LÆS ARTIKLEN:  Sådan blev jeg millionær på at oddse

Personligt spiller jeg kr. 500 på dette odds 7.00 og indløser forhåbentligt en gevinst på de der kr. 3.500,00 senere. 

Mange har spurgt mig hvorfor jeg deler ud af min viden og ikke bare “nøjes” med at vinde selv. Svaret er ret enkelt: Jeg er lukket ned eller stærkt begrænset hos stort set alle danske spiludbydere, så jeg har ikke længere muligheden. 

Derfor besluttede jeg mig for at lære fra mig og vise andre hvordan man relativt nemt kan slå bookmakerne – måned efter måned. 

"Bliv en del af oddsklubben for 1,00 kr og forvent et overskud hver måned"

OSP Group ApS
info@oddsprofit.dk
Tlf: 29 63 83 38

CVR: 36969059

footer-img-lg.png

Spørgsmål til medlemskab?
Tlf: 29 63 83 38

Spil ansvarligt +18.
ROFUS.nu
StopSpillet.dk
Center for Ludomani

Har du husket dine 500 kr. hos ComeOn?

Tilbudet gælder de næste 04:32 minutter

fsdafasdf