Champions League bolden ruller for sidste gang i denne uge. I aften er det Schalke 04 der på hjemmebane tager imod stjernerne fra Manchester City.

Det ligner en for stor mundfuld for tyskerne, der  på nuværende tidspunkt indtager Bundesligaens 14. plads – ikke ligefrem imponerende.

Derfor er det også klubbens formentlig største kamp i år 2019.

Jan Tauer anbefaler dig til aftenens kamp et “byg-selv-system” bestående af tre spiltip.

1.Første spil er at Schalkes rutinerede højreback Bastian Oczipka får et gult kort i kampen. Den 30-årige tysker er egentligt ikke en aggressiv spiller, men overfor enten Raheem Sterling eller landsmanden Leroy Sane, så bliver den tunge tysker udfordret på farten.

Derfor forventer vi at den garvede højreback kan blive nødt til at stoppe en af mange omstillinger og derved trække et “nødvendigt” kort.

2. Næste spil er under 14,5 målspark i kampen og anbefales ud fra den overbevisning at Manchester City kommer til at være dominerende på bolden i store dele af kampen. Hvis det bliver en kamp der foregår på Manchester Citys præmisser med massere af boldbesiddelse, så går tiden med dette. Derfor tror eksperten ikke på flere end 14 målspark i kampen.

3. Sidste del af systemet er en første halvleg med over 1,5 mål , Guardiola vil gøre alt for at sikre Manchester City en overbevisende sejr. Det kan gøre at spanieren kan spare spillere i returopgøret og derved give ham de bedste forudsætninger i kampen om trofæet i Premier League. Derudover bliver den her kamp ikke større for Schalke 04. De har intet at tabe og derfor forventer jeg ikke en “taktisk” kamp. De skal komme med det de har. Får de ikke 1 eller måske 2 mål med fra aftenens kamp , så tror jeg de er ude.

Kombinationen giver odds 12,79. Held og lykke.20. februar 2019|