Allerede tre dage efter at FC Midtjylland sikrede sig pokaltitlen i Telia Parken, skal de i aktion igen mod Brøndby IF, og denne gang venter der ulvene en endnu større opgave.

Det var en vanvittig kamp i Telia Parken i fredags, hvor at Brøndby IF og FC Midtjylland kæmpede hele 120 minutter mod hinanden i en kamp, som Midtjyderne afgjorde til sidst i straffesparkskonkurrencen. Allerede tre dage senere mødes de to mandskaber igen, men denne gang bliver det ude på Brøndby stadion.

Spilforslag: Paulus Arajuuri til at få gult kort i kampen til odds 4.50 

Det var en fantastisk kulisse i fredags, hvor at mere end 30.000 fans havde taget turen til Telia Parken på Østerbro i København. Det var på trods af det slemme uvejr, og derfor kan man kun se frem til i aften, hvor at overtallet af Brøndbyfans bliver endnu større, da kampen som bekendt spilles på Brøndby stadion, og altså ikke på rivalernes hjemmebane. FC Midtjylland må dog se bort fra utallige fans, da der indtil videre blot er solgt 11 officielle billetter til udebaneafsnittet.

Det er med kulissen og motivationen i mente, at jeg spiller på Brøndbys Paulus Arajuuri til at få gult kort, da han altid spiller lige til stregen, og ofte går over den med sin kompromisløse spillestil.  I aften er han sikkert ekstra tændt, og derfor kan han meget vel modtage et gult kort.

Jeg føler mig derfor overbevist om dagens spilforslag, og jeg råder alle til at spille med!

 

20. maj 2019|